September 2017

Με Ομπιόρα ο Λεβαδειακός

Ο Ζοζέ Ανιγκό δεν έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Βραζιλιάνο αμυντικό, Λεονάρντο, το κενό του οποίου αναμένεται να καλύψει ο Θοδωρής Τριποτσέρης. Επιστροφή στην αποστολή για Νουάνκο Ομπιόρα.

Όγκος στα νεφρά του πρώτου σκόρερ της Μποταφόγκο

Με όγκο στα νεφρά διαγνώστηκε ο πρώτος σκόρερ της Μποταφόγκο τη φετινή σεζόν, Ρόζερ, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί ξανά φέτος.

Ελ Καντουρί: "Να δούμε εάν θα έχουν ανάλογη συμπεριφορά στην Τούμπα"

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί παρέπεμψε στη χρήση video για την τιμωρία του Αλέξη Κούγια και τόνισε ότι περιμένει να δει εάν οι άνθρωποι της ΑΕΛ θα έχουν ανάλογη συμπεριφορά και στο ματς της Τούμπας για το δεύτερο γύρο.

Το πλάνο του Αντωνιάδη για τον Παναθηναϊκό

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, Αντώνης Αντωνιάδης, παρουσίασε μια από τις ιδέες του που θα είναι στη διάθεση της πράσινης ΠΑΕ για την άμεση εισροή χρημάτων.

Μολίνς: "Ο κόσμος κέρδισε το παιχνίδι!"

Ενθουσιασμένος από την παρουσία και τη συμπεριφορά του κόσμου του Παναθηναϊκού, ο Γκιγιέρμο Μολίνς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το κοινό της Λεωφόρου. Τι δήλωσε με τη σειρά του ο Κολοβέτσιος.

Mαχητές και Sur-vi-vors!

Ο Γιάννης Σερέτης γράφει για την ατμόσφαιρα συσπείρωσης στη Λεωφόρο, τις ειλικρινείς δηλώσεις των Βασίλη Κωνσταντίνου - Μαρίνου Ουζουνίδη, τα τρία κέρδη από τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα και τη βιασύνη για το #savepao σχέδιο.

Ο Σιόβας κράτησε στο μηδέν την Ατλέτικο

Λεγανές και Ατλέτικο αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ, έτσι η Σεβίλλη προσπέρασε τους Μαδριλένους και ανέβηκε στην 2η θέση. Ευκαιρία της Μπαρτσελόνα για +5, πρώτο γκολ ο Λούκας Πέρεθ (videos)

Σαββίδης για Κούγια: "Συμπεριφορά για ψυχίατρο"

Επίθεση από τον Ιβάν Σαββίδη στον Αλέξη Κούγια για την "τριτοκοσμική εικόνα στο γήπεδο της Λάρισας" στην εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ.

Pages