September 2017

Μολίνς: "Ο κόσμος κέρδισε το παιχνίδι!"

Ενθουσιασμένος από την παρουσία και τη συμπεριφορά του κόσμου του Παναθηναϊκού, ο Γκιγιέρμο Μολίνς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το κοινό της Λεωφόρου. Τι δήλωσε με τη σειρά του ο Κολοβέτσιος.

Mαχητές και Sur-vi-vors!

Ο Γιάννης Σερέτης γράφει για την ατμόσφαιρα συσπείρωσης στη Λεωφόρο, τις ειλικρινείς δηλώσεις των Βασίλη Κωνσταντίνου - Μαρίνου Ουζουνίδη, τα τρία κέρδη από τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα και τη βιασύνη για το #savepao σχέδιο.

Ο Σιόβας κράτησε στο μηδέν την Ατλέτικο

Λεγανές και Ατλέτικο αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ, έτσι η Σεβίλλη προσπέρασε τους Μαδριλένους και ανέβηκε στην 2η θέση. Ευκαιρία της Μπαρτσελόνα για +5, πρώτο γκολ ο Λούκας Πέρεθ (videos)

Σαββίδης για Κούγια: "Συμπεριφορά για ψυχίατρο"

Επίθεση από τον Ιβάν Σαββίδη στον Αλέξη Κούγια για την "τριτοκοσμική εικόνα στο γήπεδο της Λάρισας" στην εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ.

Λουτσέσκου: "Είμαστε ένοχοι, αλλά δεν μας δόθηκε πέναλτι"

Η εμμονή του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, στην φάση με πρωταγωνιστή τον σκόρερ του Δικεφάλου που έπρεπε να δοθεί πέναλτι.

Γιατί τους "έκοψε" ο Λεμονής

Ο Τάκης Λεμονής έστειλε μηνύματα με παραλήπτες τους αποκλεισμένους από την αποστολή για το ματς του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο. Δείτε το λόγο που κόπηκαν οι Φορτούνης, Καπίνο, Ζιλέ, Ανσαριφάρντ, Μίλιτς και Ελαμπντελαουί.

Μαρινάκης: "Ο Παναθηναϊκός θα βρει τον δρόμο του"

Ο αμυντικός του Παναιτωλικού, Νίκος Μαρινάκης, μίλησε στον Sport24 Radio 103, στην εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" για το "διπλό" στα Χανιά και την κατάσταση στην προηγούμενη ομάδα του, τον Παναθηναϊκό. (AUDIO)

Pages