October 2017

Ολυμπιακός από ατσάλι, 0-0 με την Μπαρτσελόνα στο Φάληρο

Οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν κατάθεση ψυχής για 90 λεπτά στο "Γ. Καραϊσκάκης" και πήραν τον πρώτο τους βαθμό στο φετινό Champions League, μετά την ισοπαλία χωρίς σκορ κόντρα στην Μπαρτσελόνα των Βαλβέρδε και Μέσι.

Ταχτσίδης: "Δείξαμε ότι όταν θέλουμε μπορούμε τα πάντα"

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης μίλησε για την εικόνα του Ολυμπιακού στο ματς με την Μπαρτσελόνα, αλλά και τις ελπίδες για ευρωπαϊκή συνέχεια των ερυθρολεύκων.

Απόλυτο, αλλά όχι πρόκριση η ManUtd

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 2-0 την Μπενφίκα και έκανε το "4 στα 4", αλλά δεν προκρίθηκε, καθώς η ΤΣΣΚΑ έκανε ανατροπή στη Βασιλεία και υπάρχει σενάριο τριπλής ισοβαθμίας (videos)

Πρόκριση για Παρί Σεν-Ζερμέν και Μπάγερν

Η Παρί Σεν-Ζερμέν εξασφάλισε την πρόκριση στους "16" του Champions League, καθώς νίκησε 5-0 την Άντερλεχτ με χατ-τρικ του Κιρζαβά! Το εισιτήριο πήρε και η Μπάγερν που νίκησε 2-1 τη Σέλτικ (videos)

Η Ρόμα "διέλυσε" την Τσέλσι

Η Ρόμα νίκησε 3-0 την Τσέλσι και πέρασε στην κορυφή του 3ου ομίλου, ενώ η Ατλέτικο ψάχνει πλέον ένα θαύμα, καθώς δεν κατάφερε να νικήσει την Καραμπάχ ούτε στη Μαδρίτη (videos)

"Χρυσός" βαθμός για τη Γιουβέντους στη Λισαβόνα

Με γκολ του Γκονσάλο Ιγκουαΐν στο 79', η Γιουβέντους πήρε ισοπαλία (1-1) απ' τη Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα, έτσι διατηρήθηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας, πίσω απ' την Μπαρτσελόνα (videos)

Ο οπαδός του Ολυμπιακού που αγκάλιασε τον Μέσι στο κόρνερ

Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και ενώ ο Μέσι προσπαθούσε να εκτελέσει κόρνερ, ένας νεαρός φίλαθλος έσπευσε να τον αγκαλιάσει. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δυο Ισπανοί φίλαθλοι τραυματισμένοι έξω από το "Γ. Καραϊσκάκης"

Δυο Ισπανοί φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα δέχθηκαν επίθεση, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν στο κεφάλι, ο ένας μάλιστα σοβαρά. Αμφότεροι, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ο Ολυμπιακός βράβευσε τον Βαλβέρδε

Ο Ολυμπιακός πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα βράβευσε τον Ερνέστο Βαλβέρδε ο οποίος αποθεώθηκε από τους φίλους των ερυθρολεύκων. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Pages