November 2017

Who is this Γιούσης;

Ο Χρήστος Γιούσης "έλαμψε" στον αγώνα με την Καλλιθέα. Το Sport24.gr γράφει για τον 18χρονο επιτελικό μέσο που γεννήθηκε στον Βόλο, μεγάλωσε στη Σκιάθο, πρωτόπαιξε στην Άνδρο και ήρθε στην Αθήνα για δοκιμή στον Ολυμπιακό, υπογράφοντας στην ΑΕΚ.

Ο Ρέντμοντ διαψεύδει τη "Sun" και αποκαλύπτει τι του φώναξε ο Γκουαρδιόλα

Ο Νέιθαν Ρέντμοντ αποκάλυψε τι του φώναζε ο Πεπ Γκουαρδιόλα μετά από το τέλος του Μάντσεστερ Σίτι - Σαουθάμπτον, διαψεύδοντας ταυτόχρονα δημοσίευμα της "Sun".

Πάει για βασικός ο Τζούρτζεβιτς με Απόλλωνα

Οι εμφανίσεις του Τζούρτζεβιτς με την Κέρκυρα και τον Κισσαμικό θα του δώσουν – κατά πάσα πιθανότητα – το "διαβατήριο" για την ενδεκάδα του αγώνα με την "Ελαφρά Ταξιαρχία" στο "Γ. Καραϊσκάκης" το Σάββατο.

Ανανεώνει με ρήτρα... πώλησης ο Μανωλάς

Ο Κώστας Μανωλάς βελτιώνει κατά πολύ τις απολαβές του στη Ρόμα, με το νέο συμβόλαιο στο οποίο φέρεται να συμφώνησε σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, το οποίο περιλαμβάνει χαμηλή ρήτρα αποδέσμευσης.

Το "καταραμένο" περιβραχιόνιο, τραυματίστηκε ο Λαμπρόπουλος στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έχασε στην Καλλιθέα με τραυματισμό, έναν ακόμα από τους… αρχηγούς, τον Βασίλη Λαμπρόπουλο με κάκωση στο αριστερό γόνατο.

Ουφάνο για Γιούση: "Να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά"

Ο Φελίπε Ουφάνο, συνεργάτης του Μανόλο Χιμένεθ, μίλησε για τα δυο γκολ του Χρήστου Γιούση στο Καλλιθέα - ΑΕΚ, αλλά και για την παρουσία του Παναγιώτη Κονέ.

Νέα γκάφα από τον διαιτητή του Βαλένθια - Μπαρτσελόνα

Ο διαιτητής που τα έκανε θάλασσα στο Βαλένθια - Μπαρτσελόνα ξαναχτύπησε, αφού έδωσε πέναλτι για χέρι περίπου ένα μέτρο εκτός περιοχής (video)!

Γρηγορίου: "Ήμασταν απαράδεκτοι"

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε 0-1 στο Αίγιο από τον Παναιγιάλειο για το Κύπελλο και ο προπονητής των "κυανέρυθρων", Μιχάλης Γρηγορίου, υποστήριξε ότι ο τρόπος που αντιμετωπίστηκε από όλους το ματς ήταν απαράδεκτος.

Pages