December 2017

Οι 11 ποδοσφαιριστές που έκαναν το "μπαμ" το 2017

To Sport24.gr παρουσιάζει μία ενδεκάδα ποδοσφαιριστών που έλαμψαν με τις εμφανίσεις τους μέσα στο 2017 και θεωρούνται, πλέον, οι επόμενοι σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. (PHOTOS & VIDEOS)

Επιμένουν στην Ισπανία και στέλνουν τον Γκαρσία στον Ολυμπιακό! 

Τη στιγμή που στον Ολυμπιακό δεν λένε τίποτα για τον 44χρονο πρώην τεχνικό της Σεντ-Ετιέν, στην Ισπανία επιμένουν ότι θα αντικαταστήσει άμεσα τον Τάκη Λεμονή.

Οι 8 μεγάλοι ποδοσφαιριστές που κρέμασαν τα "παπούτσια" τους το 2017

Το 2017 μάς αποχαιρετά και το Sport24.gr θυμίζει τους 8 σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές που αποφάσισαν να τερματίσουν την καριέρα τους μέσα στο έτος.

Πικρό ρεκόρ για τον Βενγκέρ στο Hawthorns

Ο Ροντρίγκες στο 89' ισοφάρισε για την Γουέστ Μπρομ το προβάδισμα της Άρσεναλ από το 83' και ο Αρσέν Βενγκέρ δεν μπόρεσε να γιορτάσει με νίκη το ρεκόρ του στους πάγκους της Premier League.

Μίλησε στους παίκτες ο Κωνσταντίνου

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μετέβη στο "Γεώργιος Καλαφάτης" και μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πριν από την τελευταία προπόνηση του 2017.

Το τρίπτυχο του τίτλου

Ο Κώστας Πετρωτός αποχαιρετά το 2017 κρατώντας την προσδοκία τίτλου που γέννησε και εστιάζοντας στα τρία κομβικά σημεία για να μην πάει στράφι η πιο μεγάλη ευκαιρία να γίνει πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ μετά από 33 χρόνια

Pages