January 2018

Αποζημιώνει δύο αστυνομικούς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Το Μονομελές Πρωτοδικείο της Θεσσαλονίκης δικαίωσε δύο αστυνομικούς οι οποίοι είχαν προσφύγει κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τραυματισμό τους σε επεισόδια κατά τη διάρκεια αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχει θέμα Νασρί, ανοικτό για αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, διέψευσε ότι υπάρχει περίπτωση απόκτησης του Νασρί και άφησε ανοικτό το κομμάτι των αποχωρήσεων.

Κεραυνός! Η Τότεναμ πέτυχε το δεύτερο πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία της Premier!

Έντεκα δευτερόλεπτα χρειάστηκε η Τότεναμ για να ανοίξει το σκορ στο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Premier League με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δείτε το τέρμα του Έρικσεν (VIDEO).

Προς Λας Πάλμας ο Εμενίκε!

Στον Ολυμπιακό παλεύουν αυτή την ώρα να ολοκληρώσουν τη μετακίνηση του Νιγηριανού επιθετικού στην ισπανική ομάδα. Μπήκε "σφήνα" την τελευταία στιγμή στην προσπάθεια που έκανε η Αλάνιασπορ.

Κούγιας: "Η ΑΕΛ ετοιμάζεται για κάτι μεγάλο"

Ο Αλέξης Κούγιας μετέτρεψε την παρουσίαση των νέων αποκτημάτων της ΑΕΛ σε απολογιστική συνέντευξη για τα 2,5 χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα της Λάρισας και τα όσα έχει περάσει μιλώντας για παίκτες που έπαιζαν στοίχημα και τον Τσιώλη που τον άφησε στα σκα... να πνιγεί.

Για 1,5 χρόνο στον Παναιτωλικό ο Ουίλιαν

Στην Αθήνα βρίσκεται από την Τετάρτη (31/1) ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, Ουίλιαν, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ατρόμητο. Θα υπογράψει συμβόλαιο για 1,5 χρόνο. Την Πέμπτη (1/2) η ανακοίνωση.

Παρελθόν για τον Ατρόμητο ο Μένσα

Η θητεία του Εμάνουελ Μένσα στον Ατρόμητο ολοκληρώθηκε πρόωρα. Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα του Περιστερίου και αποτελεί παρελθόν.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για Κάτσε, Μυστακίδη

Ο Παναθηναϊκός λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και αυτός τη συμφωνία για την απόκτηση των Κάτσε και Μυστακίδη από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Επίσημο: Παίκτες του Παναθηναϊκού οι Κάτσε και Μυστακίδης

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα την παραχώρηση των Μυστακίδη και Κάτσε στον Παναθηναϊκό. Τον πρώτο ως δανεικό και τον δεύτερο με δικαίωμα αγοράς από το "τριφύλλι" το καλοκαίρι.

Pages