February 2018

Οι οπαδοί του Πανιωνίου αποθέωσαν τους παίκτες παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ

Παρά την ήττα (1-3) από τον ΠΑΟΚ, που σηματοδοτεί κατά τα φαινόμενα αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου, οι οπαδοί του Πανιωνίου αποθέωσαν την ομάδα τους με τη λήξη του αγώνα στη Νέα Σμύρνη. (PHOTOS).

Καλοκαίρι με κερκίδες στην "Αγιά Σοφιά"

Ξεκίνησε από την Τετάρτη (28/2) να "πέφτει" το μπετόν για τα θεμέλια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ και με βάση το χρονοδιάγραμμα που τηρείται πιστά, το καλοκαίρι θα αρχίσουν να μπαίνουν και οι εξέδρες της "Αγιά Σοφιάς". (videos)

Λουτσέσκου: "Κάναμε τεράστια... νίκη την Κυριακή"

Ως μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου όσα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα με τον Ολυμπιακό. Διαβάστε όσα είπε ο Ρουμάνος στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου.

Οι οριστικές ποινές για το Koriopolis

Στον πρώην ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ηλιούπολη, Γιώργο Τσακογιάννη, επιβλήθηκε η μεγαλύτερη ποινή για το Koriopolis: φυλάκιση 10 ετών και 10 μηνών! Βαριές και εφέσιμες ποινές σε Μπέο, Κομπότη, Μποροβήλο, Μπάκο.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Κατακύρωση υπέρ μας ή στη χειρότερη να γίνει ο αγώνας"

Ποια είναι τα τρία σημεία στα οποία ο ΠΑΟΚ στηρίζει την αισιοδοξία του για κατακύρωση του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό υπέρ του ή στη χειρότερη περίπτωση για την διεξαγωγή του. Η θέση της ΠΑΕ για το κατηγορητήριο.

Πρίγιοβιτς: "Θέλω να μείνω για πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ"

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς εξέφρασε τη χαρά του που ανανέωσε το συμβόλαιό του στον ΠΑΟΚ, δήλωσε ότι θέλει να μείνει για πολλά χρόνια στον Δικέφαλο του Βορρά, ενώ ανέφερε ότι η ομάδα του θα πάρει το Κύπελλο.

Επέλεξε χειρουργείο ο Νεϊμάρ

Η Παρί Σεν-Ζερμέν ενημέρωσε με επίσημη ανακοίνωση ότι ο Νεϊμάρ αποφάσισε να χειρουργηθεί, κάτι που σημαίνει ότι όχι μόνο θα χάσει τη ρεβάνς με τη Ρεάλ, αλλά κι ότι θα μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες.

Γρηγορίου: "Αποκλειστήκαμε κατά 99%"

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Γρηγορίου, το 1-3 της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ σήμανε και τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου, ενόψει του δεύτερου αγώνα στην Τούμπα. Παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Δικεφάλου.

Φουλ για το repeat ο ΠΑΟΚ, 3-1 τον Πανιώνιο

Με μπροστάρη τον "οδοστρωτήρα" Πρίγιοβιτς και δύο ακόμη τέρματα από Μαουρίσιο και Μπίσεσβαρ ο ΠΑΟΚ νίκησε (1-3) τον Πανιώνιο και είναι "αγκαλιά" με την πρόκριση στον 19ο τελικό Κυπέλλου στην ιστορία του. Μείωσε στο φινάλε ο Κόρμπος.

Pages