March 2018

Νίκη τίτλου η Γιουβέντους, 3-1 τη Μίλαν

Η Μίλαν έκανε καλή εμφάνιση στο Τορινό, έφτασε κοντά στην ανατροπή, αλλά η Γιουβέντους νίκησε 3-1 και έκανε σπουδαίο βήμα τίτλου, καθώς άφησε 4 βαθμούς πίσω τη Νάπολι (videos)

Στην αποστολή του Απόλλωνα παρά τις ενοχλήσεις ο Στόουκς

Ο Γιώργος Παράσχος συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής τον Στόουκς παρά το γεγονός ότι ο έμπειρος φορ ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στην προπόνηση του Σαββάτου.

Αήττητη η Μπαρτσελόνα με γκολ στο 88' και στο 89'

Όλα έδειχναν πως η Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν έτοιμη να υποστεί την πρώτη της ήττα στο ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά μείωσε στο 88' ο Σουάρες και ισοφάρισε στο 89' τη Σεβίλλη ο Μέσι! (videos)

Κολοβέτσιος ή Οικονόμου δίπλα στον Κουρμπέλη

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, φαίνεται πως έχει καταλήξει στους δέκα από τους έντεκα του αρχικού σχήματος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (1/4, 19:30).

Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της 26ης αγωνιστικής

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τις αναμετρήσεις που ολοκληρώθηκαν το Σάββατο (31/3) στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή. (videos)

Κούτρης: "Αυτή η σεζόν να μας γίνει μάθημα"

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Κούτρης, στάθηκε στο κακό πρώτο ημίχρονο των "ερυθρόλευκων" στη Λιβαδειά και συνέστησε η τρέχουσα σεζόν να αποτελέσει μάθημα για τον ίδιον και τους συμπαίκτες του.

Ανιγκό: "Μετά το Πάσχα θα δούμε εάν θα συνεχίσω"

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Ζοζέ Ανιγκό, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα (1-1) απέναντι στον Ολυμπιακό και μετέθεσε για την εβδομάδα μετά το Πάσχα τις συζητήσεις για την παραμονή του στον πάγκο των Βοιωτών.

Pages