April 2018

Οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι αστέρες της Premier League

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία της Λίβερπουλ, ωστόσο δεν βρίσκεται καν στο top-10 της Premier League. Δείτε τα ονόματα.

Ο Μαυροπάνος ανάμεσα στους κορυφαίους μικρούς στην Premier League

Ο 20χρονος Έλληνας στόπερ, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Άρσεναλ και το Sport24.gr σας παρουσιάζει μια ενδεκάδα νεαρών ποδοσφαιριστών που ξεχωρίζουν στην Premier League.

Μένουν ή φεύγουν Μιραλάς και Ανσαριφάρντ;

Γιατί φαίνεται στην παρούσα φάση ότι δεν μπορεί να γυρίσει το "χαρτί" με τον Κέβιν Μιραλάς. Ποιες οι συνθήκες για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο μάνατζερ του οποίου παρουσιάζεται ιδιαιτέρως "ενεργός" στην γερμανική αγορά.

Ούτε σεντ παρακάτω για Λιβάγια

Το Sport24.gr γράφει για την ακαριαία άρνηση της ισπανικής ομάδας να μπει σε οποιαδήποτε συζήτηση μείωσης του ποσού που έχει συμφωνηθεί με την ΑΕΚ για την αγορά του Κροάτη επιθετικού.

Γκουαρδιόλα: "Μην ανησυχείτε, θα ξοδέψουμε 1 δις σε μεταγραφές"

Σε μία ή δύο μεταγραφές θα προχωρήσει η Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος, αστειευόμενος, ανάφερε ότι θα ξοδέψουν 1 δισεκατομμύριο ευρώ.

Ξυπόλυτος ο Βαλβέρδε στη φιέστα της Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα γιόρτασε την κατάκτηση του 25ου πρωταθλήματος με την παραδοσιακή παρέλαση με πούλμαν στη Βαρκελώνη, με τον Ερνέστο Βαλδέρδε όμως να χάνει τα παπούτσια του! (videos)

Στην Ελλάδα ο συνεργάτης του Μαρτίνς

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο άμεσος συνεργάτης του Πέδρο Μαρτίνς, Αντόνιο Ενρίκες, προκειμένου να ξεκινήσουν το σχεδιασμό της νέας σεζόν για τον Ολυμπιακό.

Τα 25 γκολ του Πρίγιοβιτς σε ένα video

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς σκοράρει κατά ριπάς και το PAOK TV δίνει τη δυνατότητα στους φίλους του ΠΑΟΚ να θυμηθούν και τα 25 γκολ που έχει σημειώσει ο Σέρβος φορ.

Πρωταθλητής στο Ντουμπάι ο Κολομπούρδας!

Ο Νίκος Κολομπούρδας κατέκτησε το πρωτάθλημα στο Ντουμπάι με τις ρεζέρβες της Αλ-Νασρ (πρώτος τίτλος στην ιστορία της). Τι δηλώνει στο Sport24.gr για τη σπουδαία επιτυχία ο Έλληνας τεχνικός.

Pages