May 2018

Κοντά στους δύο πρώτους σκόρερ στην Αλγερία η ΑΕΛ

Η ΑΕΛ κινείται σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr για την απόκτηση των δύο πρώτων σκόρερ του πρωταθλήματος Αλγερίας, Σαμί Φριουί και Ουσαμά Νταρφαλού. (VIDEOS)

Καταγγέλλει τραμπουκισμούς ο Κωνσταντινέας

Ανακοίνωση για την επίθεση που δέχθηκε ο πρώην διαιτητής και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας, κατά τη διάρκεια τηλεοπτική εκπομπής εξέδωσε το κόμμα, ζητώντας κατηγορηματική καταδίκη του περιστατικού από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. (video)

Στην τελική ευθεία του Λενγκλέ στη Μπαρτσελόνα

Ο Κλεμάν Λενγκλέ πλησιάζει στη Μπαρτσελόνα, η οποία είναι διατεθειμένη να καλύψει τη ρήτρα ύψους 30.000.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του με τη Σεβίλλη.

Πέρασε το -6 και ο περιορισμός στις μεταγραφές από την Εκτελεστική της ΕΠΟ

Με ψήφους 14-2, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ενέκρινε την αλλαγή της ποινής για τις μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ και έτσι καταργείται η ποινή του υποβιβασμού και αντικαθίσταται από αφαίρεση 6 βαθμών και περιορισμό στις μετεγγραφές.

Χατσερίντι: "Συζητάω με τον ΠΑΟΚ, έχω μιλήσει με Σαββίδη"

Ο 30χρονος Ουκρανός κεντρικός αμυντικός, Εβγέν Χατσερίντι, παραδέχθηκε ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ και δεσμεύτηκε να ανακοινώσει την απόφασή του σε 10 ημέρες.

Ραντεβού ΑΕΚ με Ουζουνίδη εντός της ημέρας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ΑΕΚ, καθώς επίκειται ραντεβού με τον Μαρίνο Ουζουνίδη εντός της Παρασκευής (25/5) για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας όπως μετέδωσε ο Βαγγέλης Αρναούτογλου στον Sport24 Radio 103,3.

Αφιέρωμα στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ στο NovasportsstoriesHD

Οι συνδρομητές της Nova, την Τρίτη, 29 Μαΐου στις 22:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο NovasportsstoriesHD το αφιέρωμα στην φετινή πρωταθλήτρια ΑΕΚ.

Pages