November 2018

Σάρι και Ρανιέρι δίδαξαν ποδοσφαιρικό πολιτισμό πριν το Τσέλσι-Φούλαμ

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι εγκωμίασε τον Μαουρίτσιο Σάρι ενόψει του αγώνα της Τσέλσι με την Φούλαμ και ο τεχνικός των "μπλε" θυμήθηκε μία συναντησή τους πριν από... 20 χρόνια!

Βράνιες: Απολογία και πρόστιμο από την Άντερλεχτ

Ο Βόσνιος πρώην κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες, απολογήθηκε στη διοίκηση της Άντερλεχτ για την προκλητική του δημοσίευση στο Instagram όσον αφορά στα επεισόδια πριν το ΑΕΚ - Άγιαξ στο ΟΑΚΑ και τη γλίτωσε με πρόστιμο.

Παντελίδης: "Ήλθε η ώρα να κερδίσει ένα ντέρμπι ο Άρης"

Ο τεχνικός του Άρη, Σάββας Παντελίδης, υποστήριξε ότι έφθασε η ώρα να πάρει ένα ντέρμπι ο Άρης αναφερόμενος σ' αυτό που έρχεται με τον Παναθηναϊκό (2/12, 19:00) για τη 12η αγωνιστική της Super League.

Copa Libertadores: Η εξωφρενική τιμή του εισιτηρίου για το Ρίβερ - Μπόκα

Χαμός γίνεται για ένα εισιτήριο όσον αφορά στις πτήσεις από το Μπούενος Άιρες στη Μαδρίτη - λόγω του δεύτερου μεγάλου τελικού του Copa Libertadores (9/12, 21:30) - με αποτέλεσμα οι τιμές να έχουν εκτοξευθεί στα ύψη.

Η σέξι Γουάντα Νάρα αρνείται να χάσει ακόμα και στο μπιλιάρδο!

Λίγο πριν τη μάχη της Ίντερ του Ικάρντι στο "Ολίμπικο" με την Ρόμα, η σύντροφός του Γουάντα Νάρα έστειλε το μήνυμά της με τη βοήθεια ενός τραπεζιού μπιλιάρδο (PHOTOS).

Ρέτσος: Επιστρέφει το 2019 μετά το νέο τραυματισμό

Ο Παναγιώτης Ρέτσος στάθηκε άτυχος καθώς υπέστη θλάση στην αναμέτρηση της Λεβερκούζεν με τη Λουντογκόρετς και θα επιστρέψει στη δράση το 2019. Θλάση στο δικέφαλο η πρώτη διάγνωση, υποβάλλεται σε νέες εξετάσεις το Σάββατο (1/12).

Ντάνι Άλβες: "Ρίβερ - Μπόκα εκτός Ν. Αμερικής; Η μεγαλύτερη ντροπή"

Ο Βραζιλιάνος σταρ της Παρί Σεν-Ζερμέν, Ντάνι Άλβες, ξέσπασε κατά της Conmebol και της απόφασής της να διεξαχθεί ο δεύτερος μεγάλος τελικός του Copa Libertadores στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" της Μαδρίτης (9/12, 21:30).

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο Top5 των influencers στο Τwitter

Στη λίστα των ανδρών με τη μεγαλύτερη επιρροή στο Twitter για το 2018 βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Σε ποια θέση φιγουράρει ο Πορτογάλος και ποιος βρίσκεται στην κορυφή.

Μπαρτσελόνα: Ο Σεμέδο παίζει με Βιγιαρεάλ και οι "μπλαουγκράνα" πληρώνουν 5.100.000 ευρώ

Ο Νέλσον Σεμέδο αναμένεται να κάνει κόντρα στη Βιγιαρεάλ (2/12, 19:30) την 50ή του εμφάνιση με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα κι αυτό αναμένεται να κοστίσει στους "μπλαουγκράνα" 5.100.000 ευρώ!

Χαμός για μία θέση στο "Μπερναμπέου": γέμισαν όλες οι πτήσεις για Μαδρίτη από Αργεντινή!

Ο δεύτερος τελικός του Libertadores θα γίνει στην Μαδρίτη όμως αυτό δεν εμποδίζει τους φιλάθλους από την Αργεντινή και όχι μόνο να κάνουν το υπερατλαντικό ταξίδι για το μεγάλο ντέρμπι.

Pages