February 2019

Μαρτίνς: "Δεν θα ρίξω σε κανέναν την ευθύνη"

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν κατηγόρησε τους παίκτες του για τον αποκλεισμό από τους "4" του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού υποστήριξε μετά τον αγώνα με τη Λαμία ότι δεν επιρρίπτει την ευθύνη σε κανέναν.

Ολυμπιακός: Δεν υπάρχει θέμα Μαρτίνς, παρά τον αποκλεισμό

Ο αποκλεισμός στο Κύπελλο Ελλάδας από την Λαμία μέσα στο "Καραϊσκάκης" σόκαρε τον Ολυμπιακό, όμως οι Πειραιώτες δεν δείχνουν διάθεση να άρουν την εμπιστοσύνη τους στον Πορτογάλο.

Μαρινάκης στα αποδυτήρια: "Είναι ντροπή"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μπήκε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά τον αγώνα με τη Λαμία, κάνοντας λόγο για ντροπιαστικό αποκλεισμό. "Σήμερα μαχαιρωθήκαμε" υποστήριξε μεταξύ άλλων.

Χάβος: "Όνειρο ότι αποκλείσαμε δύο μεγαθήρια"

Ο Μάκης Χάβος συνεχάρη τους παίκτες του για τη μεγάλη πρόκριση εις βάρος του Ολυμπιακού και χαρακτήρισε ως όνειρο την πορεία της ομάδας στο Κύπελλο.

Η συγκλονιστική υποδοχή της Βαλένθια από τους οπαδούς της

Λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου ημιτελικού του Copa del Rey με την Μπέτις, οι οπαδοί της Βαλένθια δημιούργησαν μία τρομερή υποδοχή στους παίκτες έξω από το "Μεστάγια" (VIDEOS).

Το δεύτερο πέναλτι που απέκρουσε στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Σαράνοβ

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Μπόγιαν Σαράνοβ αποκρούει πέναλτι στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο τερματοφύλακας της Λαμίας είχε κάνει το ίδιο τη σεζόν 2014-2015 με τη φανέλα του Εργοτέλη, όταν είχε σταματήσει τον Τσόρι.

Ο Σαράνοβ φίλησε τον ξύλινο σταυρό μετά την πρόκριση στο "Καραϊσκάκης" (VIDEO)

Ο Σέρβος γκολκίπερ της Λαμίας, Μπόγιαν Σαράνοβ, οδήγησε με τις αποκρούσεις του στην πρόκριση επί του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Κυπέλλου και εκπλήρωσε το τάμα του, φιλώντας τον ξύλινο σταυρό που είχε στην εστία του. (VIDEO)

Ολυμπιακός - Λαμία: Δεν κατάφεραν να σκοράρουν σε 28 τελικές οι ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός έπαιξε μονότερμα τη Λαμία, είχε 28 τελικές ευκαιρίες, όμως οι φιλοξενούμενοι στη μοναδική φάση που δημιούργησαν σκόραραν και πήραν τη νίκη με 0-1.

Κύπελλο Ελλάδας: Σύσκεψη για την ημερομηνία κλήρωσης των ημιτελικών

Η επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΟ αναμένεται να συσκεφθεί εντός 15 ημερών, προκειμένου να οριστεί η ημερομηνία κλήρωσης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά την ολοκλήρωση των προημιτελικών.

Pages