March 2019

Οικονόμου: "Δεν ήξερα πώς να πανηγυρίσω και με κορόιδευαν"

Ο Μάριος Οικονόμου σκόραρε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια. Μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό παραδέχτηκε πως δεν ήξερε ούτε πώς να πανηγυρίσει...

Ρεάλ Μαδρίτης - Ουέσκα 3-2: Με υπογραφή Μπενζεμά το "2 στα 2" του Ζιντάν

Η ουραγός Ουέσκα έκανε πολύ δύσκολη τη ζωή της Ρεάλ στο "Μπερναμπέου", όμως με ασύλληπτο σουτ του Μπενζεμά στο 89' Μαδριλένοι πήραν τη νίκη με σκορ 3-2 (VIDEOS).

Κάναντι: "Μας στοίχισαν οι χαμένες ευκαιρίες του πρώτου μέρους"

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ολυμπιακό ο τεχνικός του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι, στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του στο πρώτο μέρος ενώ τόνισε πως δεν έδωσε εντολή για οπισθοχώρηση στο δεύτερο ημίχρονο.

Μαρτίνς: Η εξήγηση για τον αποκλεισμό Νάτχο - Βούκοβιτς

Ο Πέδρο Μαρτίνς απάντησε για την απόφασή του να αποκλείσει από την αποστολή του αγώνα με τον Ατρόμητο τους Νάτχο και Βούκοβιτς, ενώ και στη συνέντευξη Τύπου άφησε αιχμές κατά της διαιτησίας.

Παντελίδης: "Χτίζουμε μια ομάδα με χαρακτήρα"

Ο προπονητής του Άρη, Σάββας Παντελίδης, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον ΟΦΗ υποστήριξε πως η ομάδα του βιαζόταν να κερδίσει αλλά τελικά έδειξε χαρακτήρα και με ηρεμία έφτασε στη νίκη.

Έκρηξη οργής από τον πρόεδρο της Ρόμα: "Βγάλτε έξω τις μπάλες σας"!

Ο διασυρμός από την Νάπολι έφερε έντονη αντίδραση στο εσωτερικό της Ρόμα, με τον πρόεδρο Τζειμς Παλότα να στέλνει αυστηρό μήνυμα στους παίκτες. Διαβάστε αναλυτικά.

Λουτσέσκου: "Είναι λογικό οι οπαδοί μας να θέλουν να είναι κομμάτι αυτών των στιγμών"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποθέωσε τον κόσμο του ΠΑΟΚ που βρέθηκε στη Ξάνθη και τόνισε πως είναι λογικό να θέλει να ζει από κοντά τις στιγμές προς τον τίτλο.

Μπουχαλάκης: "Με 46 νούμερο παπούτσι, δεν χανόταν"

Ο Κούτρης αστειεύτηκε σχετικά με το γκολ του Μπουχαλάκη, λέγοντας ότι δεν υπήρχε περίπτωση να το χάσει όταν φοράει 46 νούμερο παπούτσι. "Το δέχομαι, ήταν δύσκολο να μην την πετύχω" απάντησε ο σκόρερ.

Pages