July 2019

Μήνυμα της Λιλ σε Μπενζιά: "Ιδανική επιλογή ο Ολυμπιακός"

Ο Γιασίν Μπενζιά είναι έτοιμος να πάρει την οριστική απόφαση για την επόμενη ομάδα του. Το ραντεβού με τον μάνατζέρ του και το μήνυμα της Λιλ προς τον Αλγερινό να επιλέξει την προοπτική του Ολυμπιακού.

ΠΑΟΚ: Ο πολύτιμος Δημήτρης Πέλκας

Ο Άμπελ Φερέιρα περιμένει την επιστροφή του Δημήτρη Πέλκα στις προπονήσεις, αφού ο 25χρονος επιθετικός παίζει πολύ καλά τον ρόλο του δεύτερου επιθετικού κοντά στον Άκπομ.

Τηλεοπτικά δικαιώματα: Οργή της Super League για την ΕΡΤ

Το κούρεμα που θέλει να κάνει η ΕΡΤ στα ποσά που δίνει στις ομάδες έχουν προκαλέσει την οργή των ανθρώπων της Super League. Τι αναφέρουν για τα συμβόλαια που έχουν σε ισχύ.

Με μπαταρισμένο πόδι ο Ρομπίνιο ενόψει Ολυμπιακού

Μια εβδομάδα πριν από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ο Ρομπίνιο της Μπασακσεχίρ έγινε αλλαγή στο ημίχρονο του φιλικού με την ΑΕΚ, ενώ στο τέλος του αγώνα είχε μπαταρισμένο το δεξί του πόδι.

Καρντόσο: "Κάναμε πολλά λάθη σε εύκολες πάσες"

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μιγκέλ Καρντόσο, στάθηκε στην πνευματική κούραση των παικτών του και τα δύο διαφορετικά πρόσωπα που παρουσίασε η ομάδα του στο φιλικό με την Μπασακσεχίρ.

Champions League: Ηττήθηκε αλλά προκρίθηκε ο Ερυθρός Αστέρας

Ο Ερυθρός Αστέρας ηττήθηκε (1-2) από την Ελσίνκι, αλλά προκρίθηκε στον γ' προκριματικό του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει την Κοπεγχάγη του Ζέκα. Με Καραμπάχ ο ΑΠΟΕΛ.

Τσέλσι: Εντυπωσιακό γκολ με τακουνάκι από τον Πέδρο

Ο Πέδρο με τρομερό τακουνάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Τσέλσι με την Σάλτσμπουργκ και έγινε γρήγορα viral. (VIDEO)

ΑΕΚ - Μπασακσεχίρ 0-0: Πρόβαρε το ευρωπαϊκό κοστούμι και μπαίνει στη μάχη

Στο πιο δύσκολο τεστ στην προετοιμασία της η ΑΕΚ, κόντρα στην Μπασακσεχίρ, αναδείχθηκε ισόπαλη με τους Τούρκους 0-0. Ο Μιγκέλ Καρντόσο είδε πού χρειάζεται μοντάρισμα η Ένωση για να μπει στα επίσημα ματς.

Η γκολάρα του Ζέκα με την Κοπεγχάγη

Ο Ζέκα πέτυχε ένα καταπληκτικό τέρμα με την Κοπεγχάγη στην αναμέτρηση κόντρα στη Δε Νιου Σεντς από την Ουαλία. Ο "κεραυνός" του διεθνούς χαφ έξω από την περιοχή κατέληξε στα δίχτυα. (VIDEO)

Pages