August 2019

Βόλος - Άρης: Το εντυπωσιακό τατουάζ του Φεράρι με τη μορφή του Μέσι

O αμυντικός του Βόλου, Φράνκο Αριέλ Φεράρι έχει "χτυπήσει" ένα εντυπωσιακό τατουάζ με τη μορφή του συμπατριώτη του, Λιονέλ Μέσι στην αριστερή γάμπα του. (PHOTO)

Ο χειρότερος Παναθηναϊκός που έχω δει

Ο Τσάρλυ γράφει για τον χειρότερο Παναθηναϊκό που έχει δει και τις ευθύνες των Γιώργου Δώνη και Νίκου Νταμπίζα στην εμφάνιση των πράσινων κόντρα στον ΟΦΗ.

Γιουβέντους - Νάπολι 4-3: Τρελό ματς που κρίθηκε με αυτογκόλ στο 92'

Ένα καταπληκτικό παιχνίδι στο Τορίνο με επτά γκολ και δύο δοκάρια. Η Γιουβέντους νικούσε 3-0 τη Νάπολι στο 62', ισοφαρίστηκε σε 3-3 στο 81' και τελικά πήρε τη νίκη ύστερα από αυτογκόλ του Κουλιμπαλί στο 92'. Σκόραρε ο Μανωλάς.

Βόλος - Άρης 1-0: Με τη "βούλα" τρελαίνουν κόσμο οι νεοφώτιστοι

Ο Βόλος επικράτησε 1-0 του Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Έρικ Γέντρισεκ και έκαναν το "2 στα 2" στο πρωτάθλημα, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Χωρίς νίκη παραμένουν οι "κίτρινοι".

Γαλατάσαραϊ: Ανακοίνωσε την έναρξη διαπραγματεύεων με Φαλκάο

Ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στην Γαλατάσαραϊ είναι πλέον ο Ρανταμέλ Φαλκάο, με την "Τσιμ Μπομ" να κάνει γνωστό πως άρχισε διαπραγματεύσεις με την Μονακό και τον παίκτη για την απόκτησή του.

Futsal: Έχασε το ματς, κέρδισε τις εντυπώσεις η ΑΕΚ

Με ήττα, 4-3, αποχαιρέτησε το UEFA Futsal Champions League με τους "κιτρινόμαυρους" να κερδίζουν τις εντυπώσεις στο ματς με την Futsal Club Csikszereda.

Κολοβός: "Δεν μπήκαμε ποτέ στο ματς"

Ο Δημήτρης Κολοβός υποστήριξε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ πως άπαντες έχουν την ίδια ευθύνη για το πρόσωπο που παρουσίαση ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ.

Μίλαν - Μπρέσια 1-0: Σεφτέ στις νίκες για τους ροσονέρι

Η Μίλαν σκόραρε στην πρώτη της τελική προσπάθεια εντός εστίας τη φετινή σεζόν και επικρατησε 1-0 της Μπρέσια για να πάρει το πρώτους της βαθμούς στη φετινή Serie A.

Σίμος: "Δεν έχουμε πίεση, αλλά κίνητρο και ανυπομονησία"

Ο Γιώργος Σίμος στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι να βελτιώνεται μέσα από κάθε ματς.

Pages