September 2019

Τέρζιτς: "Ο καλύτερος Ολυμπιακός της δεκαετίας"

Ο γενικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Τζβέζνταν Τέρζιτς, μίλησε στο Sport24.gr για την αναμέτρηση της Τρίτης με τον Ολυμπιακό, τη φιλία του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και για τις αδελφικές σχέσεις των δύο ομάδων.

Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ: Το πανέμορφο γκολ του ΜακΤόμινεϊ

Δείτε με ποιον τρόπο προηγήθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι με την Άρσεναλ. Σκόρερ ο νεαρός, ΜακΤόμινεϊ (VIDEO).

Ξύλα, κοντάρια, σφυρί και τσεκούρι στον σύνδεσμο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Από την έρευνα που πραγματοποίησε η αστυνομία στον σύνδεσμο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, βρέθηκαν ξύλα, κοντάρια, σφυρί και τσεκούρι. Δεν έχουν γίνει προσαγωγές ατόμων.

Ολυμπιακός: Εικόνες από την προπόνηση στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε στο Rajko Mitic Stadium την τελευταία προπόνηση πριν από τον αγώνα της Τρίτης (1/10, 22.00) με τον Ερυθρό Αστέρα. Δείτε φωτογραφίες από το πρόγραμμα που "εκτέλεσαν" οι "ερυθρόλευκοι".

Ατρόμητος: Με buy out 2 εκατ. ευρώ ο Μανδάς

Ο Χρήστος Μανδάς ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο μέχρι το 2022, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το buy out ορίστηκε στα 2.000.000 ευρώ. Η δήλωση του νεαρού τερματοφύλακα των Περιστεριωτών.

ΠΑΟΚ: Τα στατιστικά του Σβιντέρσκι προκαλούν τρόμο

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι σπάει τα κοντέρ όσον αφορά στην αναλογία γκολ ανά λεπτά συμμετοχής, με τα στατιστικά του Πολωνού επιθετικού να θυμίζουν τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Διαβάστε αναλυτικά.

ΑΕΚ: Στο γκαράζ φάνηκαν όλα

Ο Νίκος Κωστένογλου επιλέχθηκε για μία συγκεκριμένη δουλειά στην ΑΕΚ. Από τη νοοτροπία των ποδοσφαιριστών, τις αντιδράσεις τους και τις συνεντεύξεις τους φαίνεται ότι την κάνει καλά.

Για "όχι" του Μιλόγεβιτς στον ΠΑΟΚ λένε στη Σερβία

Οι Σέρβοι δημοσιογράφοι υποστήριζαν ότι ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, είχε πρόταση από τον ΠΑΟΚ και ότι η απάντηση που έδωσε ήταν αρνητική.

ΑΕΚ: "Ντου" της αστυνομίας σε σύνδεσμο της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικές δυνάμεις εισέβαλαν σε σύνδεσμο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αφορμή για την ενέργεια της αστυνομίας φαίνεται πως στάθηκαν τα κυριακάτικα επεισόδια με άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Γκερέρο: "Ξέρουμε τι έχει πετύχει ο Ερυθρός Αστέρας, αλλά είμαστε Ολυμπιακός"

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο παραδέχτηκε ότι ο Ερυθρός Αστέρας είναι δύσκολος και ποιοτικός αντίπαλος, αλλά ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός έχει ταξιδέψει στο Βελιγράδι για να προσφέρει θέαμα και να νικήσει.

Pages