November 2019

Το ιστορικό σερί του Ίβιτς: Έντεκα ματς χωρίς παθητικό η Μακάμπι

Ο Βλάνταν Ίβιτς και οι παίκτες του στη Μακάμπι Τελ Αβίβ έχουν πετύχει κάτι εντυπωσιακό στο πρωτάθλημα. Ύστερα από έντεκα παιχνίδια δεν έχουν δεχτεί κανένα γκολ, με απολογισμό εννέα νίκες και δύο ισοπαλίες.

Ligue 1: Απόδραση από το Στρασβούργο για Λιόν

Η Λιόν έφυγε με τη νίκη από την έδρα της Στρασμπούρ επικρατώντας 2-1 και συνέχισε την ανοδική της πορεία στο Σαμπιονά, μένοντας κοντά στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Κωστένογλου: "O ΟΦΗ δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο"

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Νίκος Κωστένογλου, υποστήριξε ότι ο ΟΦΗ δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο μετά το γκολ του Λισάντρο Σεμέδο, το οποίο έκρινε την αναμέτρηση.

Οπαδοί Ολυμπιακού στην προπόνηση: "Ματώστε τη φανέλα"

Αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού βρέθηκαν στην τελευταία προπόνηση πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Τους ζήτησαν να μπουν "ορκισμένοι για τη φανέλα" και να παίξουν όπως με Τότεναμ και Μπάγερν.

Μπάγερν - Λεβερκούζεν 1-2: Ο Μπέιλι σόκαρε τους Βαυαρούς

Η Λεβερκούζεν πήρε τεράστια εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Μπάγερν χάρη σε δύο πανέμορφα γκολ του Μπέιλι και άφησε τους Βαυαρούς στο -3 από την κορυφή της βαθμολογίας (VIDEOS).

ΑΕΚ: Ειρωνικό χειροκρότημα οπαδών στους παίκτες

Οι οπαδοί της ΑΕΚ που βρέθηκαν στο Γεντί Κουλέ χειροκρότησαν ειρωνικά και αποδοκίμασαν τους παίκτες της ομάδας μετά την ήττα (1-0) από τον ΟΦΗ.

ΟΦΗ - ΑΕΚ 1-0: Ο Σεμέντο υπέγραψε την κατρακύλα της Ένωσης

Ο ΟΦΗ κάνοντας ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0 και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Η Ένωση για μία ακόμα φορά ήταν κατώτερη τον περιστάσεων. Το γκολ των Κρητικών ο Σεμέντο, αποβλήθηκε ο Βράνιες.

ΟΦΗ - ΑΕΚ: Αποβλήθηκε ο Βράνιες για χτύπημα στον Μαρινάκη

Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο 86ο λεπτό της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΟΦΗ για χτύπημα εκτός φάσης στον Νίκο Μαρινάκη.

Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του ΟΦΗ επί της ΑΕΚ

Με τη νίκη (1-0) σε βάρος της ΑΕΚ ο ΟΦΗ ανέβηκε στην τρίτη θέση της Super League, ενώ η Ένωση έπεσε στην τέταρτη. Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία μετά τα παιχνίδια του Σαββάτου (30/11).

Βιεϊρίνια: "Περιμένω με άγχος και αγωνία το ντέρμπι"

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Βιεϊρίνια, υποστήριξε ότι περιμένει με άγχος και αγωνία το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (1/12, 19:30) και ξεκαθάρισε ότι παρά τη σημασία του ο Δικέφαλος δεν θ' αλλάξει τη στρατηγική του.

Pages