December 2019

Τότεναμ: Αποθέωση για Μουρίνιο από τον Μπέιλ

Ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι ένας από τους παίκτες που γλυκοκοιτάζει η Τότεναμ και ο Ουαλός έκλεισε το μάτι στην πρώην ομάδα του, μιλώντας με άκρως κολακευτικά λόγια για τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Παναθηναϊκός: Ξέρω τι έκανες πέρυσι το καλοκαίρι

Το Sport24.gr παρουσιάζει και αξιολογεί τι έχουν κάνει οι οκτώ ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι. Οι καλοί, οι μέτριοι και οι... κακοί.

Λίβερπουλ: Η κατάρα των Χριστουγέννων που θέλουν να σπάσουν οι κόκκινοι

Με τον ερχομό του 2020 η Λίβερπουλ κάνει μόνο μία ευχή: να σπάσει την κατάρα που την θέλει όταν είναι πρώτη τα Χριστούγεννα να μην παίρνει το πρωτάθλημα επί εποχής Premier League!

"Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για Κόντε"

Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με αραβικά δημοσιεύματα ενδιαφέρεται για τον Ισπανό πρώην επιθετικό του ΠΑΣ Γιάννινα, Πέδρο Κόντε, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Μπανίγιας το καλοκαίρι.

Super League: Την Πρωτοχρονιά αποφασίζουν οι διαιτητές

Οι διαιτητές δεν κατέληξαν σε απόφαση κατά τη διάρκεια της παραμονής της Πρωτοχρονιάς και η ψηφοφορία για τη διατήρηση ή άρση της επ' αόριστον αποχής μετατίθεται για το πρωί της πρώτης ημέρας του 2020.

Ο Περέιρα στήριξε τους Έλληνες διαιτητές απευθυνόμενος στη Λίγκα

Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής, Βίτορ Μέλο Περέιρα, έδωσε το παρών στην ευρεία σύσκεψη με τους εκπροσώπους της Λίγκας και στήριξε τους Έλληνες διαιτητές.

Παναθηναϊκός: To αισιόδοξο μήνυμα ενόψει της νέας χρονιάς

Λίγες ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου και της δεκαετίας, ο επίσημος Παναθηναϊκός έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας στους φιλάθλους του μέσω των λογαριασμών του στα social media.

Το συγκινητικό μήνυμα της κόρης του προπονητή της Μοντερέι

Η κόρη του του Αντόνιο Μοχαμέντ, Μάιρα, δημοσίευσε ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media για τον πατέρα της και προπονητή της Μοντερέι, ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα Μεξικού και εκπλήρωσε την υπόσχεση που είχε δώσει στον αδικοχαμένο γιο του.

Star Wars: Δέκα χρόνια Μέσι vs Ρονάλντο

Η βραδιά που ο Μέσι έσπασε σε χίλια κομμάτια κι εκείνη που ο Ρονάλντο έγινε ξανά μικρό παιδί. Μια δεκαετία με 1.001 γκολ και επιδόσεις πέρα από κάθε λογική ή φαντασία. Ο Θέμης Καίσαρης γράφει για τον Λέο και τον Κριστιάνο, για τον Πόλεμο των Άστρων μεταξύ δύο εκπληκτικών ποδοσφαιριστών που έμοιαζαν όταν ξεκίνησαν, αλλά εδώ και πολλά χρόνια δεν μπορούν πλέον να συγκριθούν.

Pages