February 2020

Άρης: Συμφωνία με Ένινγκ για παραμονή

Ο Μίχαελ Ένινγκ συμφώνησε με τους Άγγελο Χαριστέα και Θόδωρο Καρυπίδη για την παραμονή του στον Άρη και την επόμενη σεζόν. Μένουν μόνο οι υπογραφές και ξεκινά άμεσα ο σχεδιασμός με τον Γερμανό να καταθέτει τις προτάσεις του.

Τρομερό tweet της Άρσεναλ για το "σπάσιμο" του αήττητου της Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ γνώρισε την ήττα με 3-0 από τη Γουότφορντ, με το αήττητο να λαμβάνει τέλος και την Άρσεναλ να ανακουφίζεται -μέσω twitter- καθώς παραμένει η μοναδική ομάδα που έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα χωρίς ήττα.

Γουότφορντ - Λίβερπουλ: Τα τρία γκολ του ματς

Η Γουότφορντ έγινε η πρώτη ομάδα που νίκησε (3-0) τη Λίβερπουλ στην Premier League μετά από 44 αήττητα ματς. Δείτε τα τρία γκολ των χόρνετς και τις καλύτερες φάσεις του ματς. (VIDEO)

Γουότφορντ - Λίβερπουλ 3-0: Με τριάρα έσπασε το αήττητο των 44 αγώνων

Η Γουότφορντ, η οποία παλεύει για την σωτηρία της, έκανε πλάκα στην Λίβερπουλ, της έβαλε τρία γκολ (3-0) και κατάφερε να σπάσει το αήττητο 44 αγώνων που είχαν δημιουργήσει οι Reds.

Ολυμπιακός: Η πρόκριση επί της Άρσεναλ α λα Fury - Wilder

Το ESPN χρησιμοποίησε video από τη μάχη του του Tyson Fury με τον Deontay Wilder για ν' αποδώσει την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ στους 16 του Europa League.

Ολυμπιακός: Χωρίς Φορτούνη και Λάζαρο με Παναιτωλικό

O Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (01/03, 19:00), από την οποία απουσιάζουν οι Κώστας Φορτούνης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Καφού και Γκιλιέρμε.

Ligue 1: Τεσσάρα η Παρί, μαγεία ο Εμπαπέ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με δυο γκολ, μία ασίστ και φανταστικές ντρίμπλες σήκωσε στο πόδι το Παρκ ντε Πρενς και οδήγησε την Παρί Σεν-Ζερμέν στην άνετη (4-0) νίκη επί της Ντιζόν.

Γουότφορντ - Λίβερπουλ: "Πάγωσαν" με τον τραυματισμό του Ντεουλοφέου

Ο Ζεράρ Ντεουλοφέου πάτησε άτσαλα το δεξί πόδι στον αγωνιστικό χώρο, ύστερα από μία διεκδίκηση της μπάλας με τον Βίρτζιλ φαν Ντάικ, και χρειάστηκε να αποχωρήσει με φορείο, ενώ υπάρχουν φόβοι για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του. (VIDEO)

ΑΕΛ: Εκτός Ασούμπρε, Μάρκοβιτς με Αστέρα

Χωρίς τον τραυματία Ζαν Λουκ Ασούμπρε και τον τιμωρημένο Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς θα παραταχθεί η ΑΕΛ στον αγώνα με τον Αστέρα για την 26η αγωνιστική της Super League 1.

Pages