April 2020

Μουσικές Αγάπης: Όσα έγιναν στο μεγάλο φιλανθρωπικό challenge

Μεγάλα ονόματα του ελληνικού αθλητισμού και σπουδαίοι καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής ένωσαν τις δυνάμεις τους και τη φωνή τους, με σκοπό την ενίσχυση του συστήματος Υγείας και των κοινωνικών δομών που πλήττονται από τον κορονοϊό.

Παρί: Η συγκινητική αφιέρωση του Ελ-Κελαϊφί μετά την κατάκτηση του τίτλου

O πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, θέλησε να αφιερώσει το πρωτάθλημα της Παρί στους γιατρούς και σε όλους τους ανθρώπους που δίνουν καθημερινά ξεχωριστή μάχη για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Τότι: "Δεν μας εγκατέλειψε ο Σαλάχ, κράμα Πίρλο-Γκατούζο ο Τονάλι"

Ο Φραντσέσκο Τότι αποκάλυψε σε συνέντευξή του την αιτία που η Ρόμα έχασε τον Σαλάχ το 2017 ενώ αφιέρωσε ύμνους για τον συμπατριώτη του, Σάντρο Τονάλι.

Ίντερ: Ζήτησε 90 εκ.ευρώ μαζί με Βιδάλ-Γκριεζμάν για τον Λαουτάρο

Στην αποκάλυψη πως η Ίντερ ζήτησε από την Μπαρτσελόνα 90 εκατ.ευρώ, τον Βιδάλ και τον Γκριεζμάν δανεικό, για να παραχωρήσει τον Λαουτάρο Μαρτίνες, προχώρησε η μαδριλένικη "As".

Το like του Ικάρντι στον Μπόγιαν που εξόργισε τους οπαδούς της Ίντερ

Ο Μπόγιαν Κρκιτς θυμήθηκε τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από την Ίντερ το 2010 κάνοντας ανάρτηση περί... διαιτησίας και δέχτηκε το like του Μάουρο Ικάρντι, γεγονός που έκανε πυρ και μανία τους φίλους της Ίντερ.

Super League: "Βήμα-βήμα με τις οδηγίες υγειονομικών αρχών και κυβέρνησης"

Η Super League τονίζει ότι προχωρά με βάση τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών και της κυβέρνησης και σχεδιάζει τα επόμενα βήματα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ligue 1: Επίσημα πρωταθλήτρια η Παρί, φωνάζει η Τουλούζ του Κουλούρη που υποβιβάστηκε

Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου στην Γαλλία ανακοίνωσε τη λήξη της σεζόν σε Ligue 1 και Ligue 2, στέφοντας έτσι πρωταθλήτρια την Παρί Σεν Ζερμέν και δίνοντας το εισιτήριο του Champions League σε Μαρσέιγ και Ρεν.

Αυγενάκης: "Από 5 Μαΐου η επιστροφή προπονήσεων Super League σε γκρουπ 6-8 ατόμων"

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ανακοίνωσε το πλάνο επιστροφής στον αθλητισμό. Από τις 5 Μαΐου η επιστροφή προπονήσεων Super League σε γκρουπ 6-8 ατόμων. Το μπαλάκι στη διοργανώτρια αρχή για τη συνέχιση.

Γαλλία: Το Canal + ακύρωσε το συμβόλαιο, χάνουν 243 εκατ. ευρώ οι ομάδες

Το Canal + ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου με τις Ligue 1 και 2 - δυο ημέρες μετά από την απόφαση για το πρόωρο τέλος στη σεζόν - με τις απώλειες εσόδων για τις γαλλικές ομάδες ν' ανέρχονται σε 243 εκατ. ευρώ.

Ο Μιχάιλοβιτς απειλεί την Σπόρτινγκ ακόμα και με αποκλεισμό από την Ευρώπη

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς γνωστοποίησε πως η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας δεν έχει πληρώσει ακόμα την αποζημίωση ύψους 3.000.000 ευρώ που του οφείλει και απειλεί να φτάσει μέχρι την UEFA για να ζητήσει τον αποκλεισμό της από την Ευρώπη.

Pages