May 2020

Παναθηναϊκός: Αντίστροφη μέτρηση για Δώνη

Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να ξεκαθαρίσει η παρουσία ή μη του Γιώργου Δώνη στον πάγκο του Παναθηναϊκού στα ματς των playoffs με το σενάριο της απομάκρυνσης του πριν το ντέρμπι της 7ης Ιουνίου να είναι το επικρατέστερο.

Championship: Συμφωνία για επιστροφή στη δράση στις 20 Ιουνίου

Η Championship ετοιμάζεται να ακολουθήσει τα βήματα της Premier League, με την EFL να γνωστοποιεί την απόφασή της για restart από τις 20 Ιουνίου.

La Liga: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 28ης και της 29ης αγωνιστικής

Η ισπανική λίγκα ανακοίνωσε αναλυτικά το πρόγραμμα της 28ης και της 29ης αγωνιστικής της La Liga, με το ντέρμπι Σεβίλλη - Μπέτις να ανοίγει την αυλαία στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Αλμπερτίνι φανέρωσε το λάθος του Κρόιφ στον τελικό Champions League του '94

Ο Ντεμέτριο Αλμπερτίνι θυμήθηκε τον θρίαμβο της Μίλαν στον τελικό του 1994 και αποκάλυψε το μοιραίο λάθος που είχε κανει άθελά του ο Γιόχαν Κρόιφ.

Βαλένθια: "Ο Γκασπερίνι έβαλε ζωές ανθρώπων σε κίνδυνο"

Η παραδοχή του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι πως είχε συμπτώματα κορονοϊού πριν τον δεύτερο αγώνα της Βαλένθια με την Αταλάντα προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ισπανικής ομάδας.

Γιακουμάκης: "Είχα καιρό να απολαύσω το ποδόσφαιρο, δυστυχώς"

Ο Γιώργος Γιακουμάκης, με αφορμή το παρθενικό γκολ με τη φανέλα της πολωνικής Γκόρνικ, αναφέρθηκε στην πιθανότητα επιστροφής στην ΑΕΚ, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

"Ετσι ήρθαν στον Ολυμπιακό οι Γκαλέτι - Κοβάσεβιτς"

Ο Τάκης Λεμονής αναφέρθηκε στην απόκτηση των Λουτσιάνο Γκαλέτι και Ντάρκο Κοβάσεβιτς από τον Ολυμπιακό, αποκαλύπτοντας άγνωστες λεπτομέρειες.

Ο Φρεντ επέστρεψε στη Φλουμινένσε για να κλείσει την καριέρα του

Ο Φρεντ σε ηλικία 36 ετών επιστρέφει στη Φλουμινένσε όπου έπαιξε για οκτώ χρόνια για να κλείσει την καριέρα του υπογράφοντας έως το 2022.

Κυριάκος Παπαδόπουλος: Μία καριέρα γεμάτη ατυχίες ψάχνει το restart

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι αποφασισμένος να αφήσει πίσω τους τραυματισμούς που σημάδεψαν την καριέρα του και ψάχνει την ομάδα που θα πραγματοποιήσει την επάνοδο στα 28 του χρόνια.

Pages