June 2020

Μπράιτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3: Με Φερνάντες σε θέση Champions League οι φιλοξενούμενοι

Με κορυφαίο τον Μπρούνο Φερνάντες ο οποίος πέτυχε δύο γκολ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 3-0 της Μπράιτον εκτός έδρας και ανέβηκε στην 5η θέση που οδηγεί τη νέα σεζόν στο Champions League.

Μαρτίνς: "Παρακολουθούμε και τον Σεμέντο"

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε τον απολογισμό των 100 αγώνων του στον πάγκο του Ολυμπιακού και παράλληλα απάντησε στο ενδιαφέρον για τον Λισάντρο Σεμέντο του ΟΦΗ.

Πάει για Άραβας και ο Μπίσεσβαρ

Το 24ο Ευαγγέλιο έχει άγνωστα παρασκήνια από την πώληση του Φετφατζίδη στην πρώην ομάδα του Μπέργκ και αποκαλύπτει το γκελ του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ σε δύο αραβικές ομάδες και την πρόταση που είναι στο δρόμο.

Ινσούα: "Γεια σου Πανάθα μου, μακάρι να ξαναβρεθούμε"

Οι τίτλοι τέλους στη θητεία του Εμάνουελ Ινσούα στον Παναθηναϊκό έπεσαν και τυπικά με τον Αργεντινό μπακ να αποχαιρετά με το δικό του τρόπο το τριφύλλι.

Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο: Αυτογκόλ και χαμένο πέναλτι ο Ντιέγκο Κόστα

Η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ με την Ατλέτικο με αυτογκόλ του Ντιέγκο Κόστα ενώ ο έμπειρος σέντερ φορ αστόχησε σε πέναλτι το οποίο επαναλήφθηκε με τον Σαούλ να ισοφαρίζει για την ομάδα της Μαδρίτης. (VIDEOS)

ΠΑΟΚ: Κέρδισαν χρόνο με Βιεϊρίνια

Η επέκταση του συμβολαίου του Βιεϊρίνια δίνει δεύτερη ευκαιρία στον ΠΑΟΚ και τον παίκτη να γεφυρώσουν τις διαφορές που προέκυψαν στις μέχρι τώρα συζητήσεις για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ρόκα: "Πρόθεση μας να αναπτύξουμε το ταλέντο που υπάρχει στην ομάδα"

Ο Τσάβι Ρόκα παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην "AS" όπου αναφέρθηκε στο πλάνο που θέλει να ακολουθήσει στον Παναθηναϊκό, στους Ισπανούς ποδοσφαιριστές που ήδη έχει αποκτήσει το τριφύλλι αλλά και στα εκατοντάδες e-mails που δέχεται με προτάσεις παικτών για την ενίσχυση των πράσινων.

Τορίνο - Λάτσιο 1-2: Δεν αφήνει την Γιουβέντους να ξεφύγει

Η Λάτσιο επιβλήθηκε 2-1 εκτός έδρας της Τορίνο με ανατροπή και εξακολουθεί να κρατάει ζωντανό το όνειρο της κατάκτησης του σκουντέτο στο άτυπο μπρα ντε φερ της με την Γιουβέντους.

Η Σάκκαρη ανέκρινε τον Καραγκούνη για το θρίαμβο στο Euro 2004

Μαρία Σάκκαρη και Γιώργος Καραγκούνης καθίσαν στο ίδιο τραπέζι και θυμήθηκαν την γνωριμία τους ενώ μίλησαν για το έπος της Εθνικής Ελλάδας στην Πορτογαλία με την κατάκτηση του Euro (VIDEOS).

Μαγιόρκα - Θέλτα: Αστείο πέναλτι με τη σφραγίδα του VAR

Απίστευτο πέναλτι δόθηκε υπέρ της Μαγιόρκα στα πρώτα λεπτά του ματς με την Θέλτα, με τον διαιτητή να σφυρίζει ανύπαρκτη παράβαση και να μην αλλάζει την απόφαση του παρά το τσεκάρισμα της φάσης μέσω VAR. Δείτε το VIDEO.

Pages