July 2020

Super League: Το πάρε - δώσε των μεταγραφών

Το Sport24.gr παρουσιάζει το πάρε - δώσε των 14 ομάδων της Super League. Τα ψώνια που έχουν κάνει οι ελληνικές ομάδες με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό ήδη να έχουν κάνει προσθήκες στο ρόστερ τους ενώ παράλληλα είχαμε και αποχωρήσεις.

Πίρλο: "Είχα προτάσεις από την Serie A και την Premier League"

Ο Αντρέα Πίρλο δήλωσε ότι απέρριψε προτάσεις από την Serie A και την Premier League, ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Κ23 της Γιουβέντους.

Ολυμπιακός: Πρώτα θα ξεκαθαρίσει με το ρόστερ του

Αυτό που θέλει να κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό, είναι να ξεκαθαρίσει πρώτα με το ρόστερ που έχει. Είχε πει πως θα ήθελε να μείνει το 95% της ομάδας και του χρόνου, αλλά είναι και η επιθυμία παικτών που παίζει ρόλο.

Άρης: Ανανέωσε έως το 2022 ο Κουέστα

Ο Χούλιαν Κουέστα ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Άρη με τους κιτρινόμαυρους να ανακοινώνουν και επίσημα τη συμφωνία με τον 29χρονο γκολκίπερ έως το 2022.

Ίντερ: Ο Μπρόζοβιτς ξεσήκωσε τα επείγοντα και οι γιατροί κάλεσαν την αστυνομία

Ο 27χρονος μέσος, Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, απαίτησε από τους γιατρούς σε έξαλλη κατάσταση να περιθάλψουν πρώτα τον ελαφρά τραυματισμένο φίλο του και χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Τα 6,5 εκατ. για Ολιβέιρα και το "κανάλι" του Ίβιτς για Γερμανία/Αγγλία

Τρία παρασκήνια σε ένα 24ο Ευαγγέλιο: πώς ο Γκνιάτιτς δεν έρχεται στον Άρη, γιατί ο Ιβιτς έχει τύχη για Γουότφορντ και η σχεδόν αδύνατη ταυτόχρονη ανανέωση Ολιβέιρα και Λιβάγια στην ΑΕΚ.

ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Κρέσπο, το Σάββατο στην Ελλάδα ο Εσίτι

Ο Χοσέ Κρέσπο επέστρεψε από την Ισπανία και από την Παρασκευή μετέχει κανονικά στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν. Πρόβλημα με την πτήση της επιστροφής αντιμετώπισε ο Εσίτι.

Συζήτησαν Super League και Αυγενάκης για την επιστροφή κόσμου στα γήπεδα

Αντιπροσωπεία της Super League συναντήθηκε με τον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τον γγΑ, Γιώργο Μαυρωτά και αναλύθηκε το σχέδιο για την σταδιακή επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

Κάναντι: "Θα δουλέψουμε για να φτιάξουμε μία ανταγωνιστική ομάδα"

Ο προπονητής του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι, παρουσιάστηκε και επίσημα με τον Αυστριακό τεχνικό να ξεκαθαρίζει ότι το παρελθόν δεν μετράει και απαιτείται σκληρή δουλειά.

Βόλος: Πήρε και τον 27χρονο Ολλανδό μέσο Νταν Ριένστρα

Ο Βόλος μετά την απόκτηση του Μπαριέντος ανακοίνωσε την Παρασκευή (31/7) και τη συμφωνία του με τον 27χρονο Ολλανδό μέσο, Νταν Ριένστρα, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Βααλβάικ.

Pages