August 2020

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Η FIFA αποφασίζει για τα ρόστερ του τελικού

Η FIFA θα αποφασίσει με ποια ρόστερ θα αγωνιστούν στον τελικό Κυπέλλου - ο οποίος ορίστηκε για την 12η Σεπτεμβρίου - η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός.

ΠΑΟΚ: Η Μπενφίκα δεν αλλάζει τον προγραμματισμό του Δικεφάλου

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να μείνουν πιστοί στο πλάνο για τον εξορθολογισμό του μπάτζετ και δεν πρόκειται να ριψοκινδυνεύσουν με υπερβάσεις στις μεταγραφές ενόψει του αγώνα με την Μπενφίκα.

Μέσι: Θα φάει πρόστιμο για την αποχή του από τις προπονήσεις

Ο Μέσι δεν πήγε στην πρώτη προπόνηση της Μπαρτσελόνα και έβαλε τη διοίκηση των μπλαουγκράνα να σκέφτεται το ενδεχόμενο επιβολής προστίμου. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Europa League: Οι πιθανοί αντίπαλοι Άρη και ΟΦΗ στον τρίτο προκριματικό

Ο Άρης και ο ΟΦΗ γνωρίζουν τους πιθανούς αντιπάλους τους στον τρίτο προκριματικό του Europa League - η κλήρωση την Τρίτη (1/9, 14:00) - σε περίπτωση που περάσουν τα εμπόδια των Κόλος Κοβαλίβκα και Απόλλωνα Λεμεσού αντίστοιχα.

ΑΕΚ: Οι υποψήφιοι αντίπαλοί της στον τρίτο προκριματικό του Europa League

H AEK έμαθε τους υποψήφιους αντιπάλους της στον τριτο προκριματικό του Europa League, με την ελβετική Σεντ Γκάλεν να φαντάζει ως πιο επικίνδυνη στο δρόμο προς τα πλέι οφς του θεσμού.

Παναθηναϊκός: "Η ΕΠΟ ετσιθελικά διαλύει κάθε είδους προγραμματισμό των ΠΑΕ"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για τον ορισμό του τελικού Κυπέλλου την 12η Σεπτεμβρίου και την αναβολή της πρεμιέρας της Super League τονίζοντας ότι "η ΕΠΟ ετσιθελικά διαλύει κάθε είδους προγραμματισμό των ΠΑΕ".

Άρσεναλ: Επέκτεινε τον δανεισμό του Θεμπάγιος

Στην Άρσεναλ θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Ισπανός μέσος, Ντάνι Θεμπάγιος, πάλι ως δανεικός για μία σεζόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ορίστηκε για 12 Σεπτεμβρίου ο τελικός, αναβάλλεται η πρεμιέρα της Super League

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό ορίστηκε με ψήφους 10-4 και 1 "παρών" στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ για τις 12 Σεπτεμβρίου. Αναβάλλεται η πρεμιέρα του πρωταθλήματος που επρόκειτο να ξεκινήσει εκείνη τη μέρα. Πρώτη επιλογή η Ριζούπολη, δεύτερη το Πανθεσσαλικό.

Μπενφίκα: Τινάζει την μπάνκα για Νούνιες

Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό του Champions League, Μπενφίκα, βρίσκεται μια ανάσα από την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας της αποκτώντας τον Νταρουίν Νούνιες από την Αλμερία αντί 24.000.000 ευρώ!

Μπρέθγουεϊτ: "Δεν ζήτησα τη φανέλα του Μέσι με το Νο 10, θα ήταν ασέβεια"

Στη διάψευση δημοσιεύματος που τον ήθελε να ζητάει τη φανέλα με το Νο 10 στην Μπαρτσελόνα σε περίπτωση φυγής του Μέσι, προχώρησε με δηλώσεις ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ.

Pages