Αστέρας Τρίπολης: Συνεχίζει με Βεργέτη, στόχος ο Χριστόπουλος

Ο Στάικος Βεργέτης θα αντικαταστήσει τον Σάκη Τσιώλη στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Αστέρα Τρίπολης, μέχρι να πάρει την... ελευθέρας του από την Ταβρίγια ο Γιάννης Χριστόπουλος που είναι ο διακαής πόθος της διοίκησης της ομάδας της Αρκαδίας.Η επιλογή του Στάικου Βεργέτη, μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Σάκη Τσιώλη στον Αστέρα είχε να κάνει καθαρά με το ότι είναι ένας άνθρωπος που σταθερά εδώ και χρόνια προσφέρει τις γνώσεις και τις υπηρεσίες του στην ομάδα από τη θέση του γυμναστή και του βοηθού προπονητή και γνωρίζει το υλικό.

Ο διακαής πόθος των Αρκάδων φέρεται να είναι ο Γιάννης Χριστόπουλος. Ο προπονητής που έβγαλε στην Ευρώπη (βαθμολογικά) τον ΠΑΣ Γιάννινα και το καλοκαίρι... μετανάστευσε στην Ταβρίγια.

Το βαρύ... κρύο στην Ουκρανία (10 ήττες σε 11 παιχνίδια) λογικά θα διευκολύνει την κατάσταση με τον Μεσσήνιο τεχνικό να επιστρέφει στην Ελλάδα. Ο Αστέρας του έχει κάνει κρούση και περιμένει να αποδεσμευτεί από την Ταβρίγια για να αναλάβει τους Αρκάδες. Μέχρι να γίνει αυτό ο Αστέρας θα πορευτεί με τον Στάικο Βεργέτη για ένα κάποιο διάστημα...