Γαϊτάνος: Μείναμε αήττητοι, είχαμε αξιοπρόσεκτη εμφάνιση

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της Βέροιας, Στέφανος Γαϊτάνος, στάθηκε στην πολύ καλή παρουσία της ομάδας του στο γήπεδο της Λεωφόρου και μίλησε για ένα σημαντικό βαθμό.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικό της Βέροιας:
"Σαφώς και ήμαστε ευχαριστημένοι από το τελικό αποτέλεσμα. Θα πρέπει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος να είμαστε φειδωλοί σε αυτά που λέμε και να μην ήμαστε υπεραισιόδοξοι. Θα πρέπει να θεωρήσουμε σημαντικό τον βαθμό που πήραμε κόντρα στον Παναθηναϊκό παρά το γεγονός ότι δεν θυμίζει τίποτα από τον παλιό Παναθηναϊκό.
Παίζει στο γήπεδο του, μπροστά στους φιλάθλους και σίγουρα είναι πολύ σημαντικός ο βαθμός μας. Θα μου πείτε αν μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο. Ξέρετε οι λεπτομέρειες άλλες φορές είναι υπέρ σου άλλες εις βάρος σου.
Θα μπορούσαμε να είχαμε δεχτεί και άλλο γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και ένα ακόμα στην μεγάλη μας ευκαιρία με το δοκάρι. Δεν μένουμε σε αυτά. Η ομάδα μας άλλη μια Κυριακή έμεινε αήττητη, σκόραρε και είχε μια αξιοπρόσεκτη παρουσία στο γήπεδο της Λεωφόρου.
Ο Παναθηναϊκός είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο αλλά την δώσαμε εμείς αυτή γιατί ποντάραμε στην καλή μας φυσική κατάσταση. Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαμε αλλάζοντας το σκεπτικό μας. Πιέσαμε ψηλά και τα καταφέραμε".