Εγκλωβισμός... εντός Λεωφόρου

Ισόπαλος 1-1 αναδείχτηκε ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Βέροια, με τους "πράσινους" να έχουν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, χωρίς ωστόσο να μπορεί να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε δείχνοντας εγκλονισμένος από την αμυντική διάταξη του αντιπάλου. Προηγήθηκε το Τριφύλλι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Αμπεΐντ, με τη Βέροια να ισοφαρίζει στο 55' με τον Μπεν. Από ένα δοκάρι είχαν οι δυο ομάδες με Μπεργκ και Μπεν. Κορυφαίος για τους φιλοξενούμενους ο Αναστασόπουλος ο οποίος έσωσε πολλές φορές την ομάδα του. Διαμαρτύρονται οι "πράσινοι" για το γκολ της Βέροιας καθώς στο ξεκίνημα της φάσης υπάρχει οφσάιντ.Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού, και απείλησε για πρώτη φορά στο 10' με τον Μπεργκ να σουτάρει απευθείας έπειτα από ωραία σέντρα του Μαρινάκη, στέλνοντας τη μπάλα έξω. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπεργκ βρέθηκε και πάλι σε πλεονεκτική θέση, η κεφαλιά του όμως ήταν αδύναμη και ο Αναστασόπουλος μπλόκαρε εύκολα.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει χωρίς ωστόσο να μπορεί να δημιουργήσει την κλασική ευκαιρία, όμως με ένα τρίλεπτο φωτιά προς το τέλος του ημιχρόνου, κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Στο 42' ο Μπεργκ απείλησε όμως η κεφαλιά του τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ ένα λεπτό αργότερα η κεφαλιά του Τριανταφυλλόπουλου αποκρούστηκε από τον Αναστασόπουλο. Τρίτη και φαρμακερή στο 45' με τον Αμπεΐντ να κάνει ατομική προσπάθεια από αριστερά, και παρά το γεγονός ότι άνοιξε το κοντρόλ, έβαλε την κόντρα στον Αναστασόπουλο, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ.

Στο ξεκίνημα του ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του, όμως το σουτ του Μπαϊράμι πέρασε σύριζα έξω. Κόντρα στη ροή του αγώνα, η Βέροια κατάφερε να ισοφαρίσει, αφού ύστερα από φάουλ έξω από την περιοχή του τριφυλλιού, ο Μπεν (ο οποίος στο ξεκίνημα της φάσης ήταν σε θέση οφσάιντ) εκμεταλλεύτηκε την καραμπόλα μεταξύ των Κουτρουμπή-Μπαϊράμι και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή την έστειλε στα δίχτυα του Καπίνο.

Το παιχνίδι πήρε φωτιά καθώς μέσα σε δύο λεπτά αμφότερες οι ομάδες έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρουν, αφού στο 61' ο Μπαϊράμι έπιασε το βολέ από τα αριστερά και τον Αναστασόπουλο να σώζει σωτήρια, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Μπεν έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία, όντας μόνος του απέναντι στον Καπίνο, με τον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού να βρίσκει λίγο την μπάλα η οποία προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο Μαρινάκης απομάκρυνε. Η Βέροια έχασε μία ακόμα ευκαιρία 66' με τον Ορέστες να πιάνει την κεφαλιά από κόρνερ, η μπάλα όμως κατέληξε έξω.

Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός ανέβασε ρυθμό προσπαθώντας να πετύχει το γκολ της νίκης, με τη Βέροια να αμύνεται προσπαθώντας να διαφυλλάξει το 1-1. Στο 80' ο Μπεργκ προτίμησε να σουτάρει παρά να δώσει στον μόνο Καρέλη από αριστερά, στέλνοντας τη μπάλα έξω, σπαταλώντας έτσι την καλύτερη ευκαιρία των "πράσινων" στο δεύτερο ημίχρονο. Η τελευταία καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό έγινε στο 94' με τον Χουχούμη να σουτάρει και τον Αναστασόπουλο να λέει για μία ακόμη φορά "όχι". Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Μήτσιου βρήκε τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1και τους "πράσινους" να εισπράττουν το χειροκρότημα από τους σχεδόν 13.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στο "Απόστολος Νικολαΐδης" παρά την ισοπαλία.

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Μαρινάκης, Τρινταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Νάνο, Λαγός, Ζέκα, Αμπεΐντ (Χουχούμης 79'), Ντίνας, Μπαϊράμι (Καρέλης 75'), Μπεργκ.

Βέροια: Αναστασόπουλος, Πέρεθ, Μπάρπας, Καλτσάς (Τραπ 71'), Όστοιτς, Μρντάκοβιτς, Μπαργκάν (Σεγούντο Ρίος 41'), Άλβες, Αμαραντίδης, Μοχάμεντ, Γεωργιάδης (Αποστολόπουλος 84').