Κηπουρός: Ευτυχώς για εμάς γίναμε κακοί δαίμονες του Παναθηναϊκού


Ο Φώτης Κηπουρός παραδέχθηκε πως ο Πλατανιάς δεν έκανε καλή εμφάνιση στο ΟΑΚΑ, αλλά αυτό που μετράει είναι οι νίκες και οι βαθμοί.Αναλυτικά οι δηλώσεις του τερματοφύλακα του Πλατανιά:
"Ευτυχώς για εμάς γίναμε κακοί δαίμονες του Παναθηναϊκού, πήραμε μία νίκη μέσα σε μία πολύ δύσκολη έδρα, κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα. Όσο περνάει ο καιρός και έρχεται στο τέλος του το πρωτάθλημα τα καλά αποτελέσματα μετράνε πολύ.

Σίγουρα σήμερα δεν ήμασταν καλοί όμως κρατάμε τους 3 βαθμούς. Ακόμα μαθηματικά δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχουμε 3 ματς ακόμα να κερδίσουμε και θα κάνουμε στο τέλος το ταμείο, το οποίο ελπίζω θα ικανοποιήσει τόσο εμάς, όσο και τον κόσμο που είναι πάντα δίπλα μας.

Πιστεύω πως σήμερα κλειστήκαμε πολύ πίσω, κάτι που ίσως δεν ήταν σωστό. Προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε στην αντεπίθεση, ήμασταν και κάπως τυχεροί. Μετράει το τρίποντο και μόνο σήμερα.

Σίγουρα περιμέναμε πιο δυνατό τον Παναθηναϊκό πολύ καλύτερο, ίσως να έφταιξε και το γρήγορο τέρμα που πετύχαμε, μπορεί να τον αποσυντόνισε. Εμείς στην συνέχεια είχαμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία και κρατάμε όπως είπα τους 3 πόντους που μας ικανοποιούν".