Λαδάκης: Όταν τρως γκολ στο τέλος δεν είσαι ευχαριστημένος


Ο μέσος του Πανθρακικού, Αντώνης Λαδάκης σχολίασε για την ισοπαλία με τον Πλατανιά, ότι "όταν τρως γκολ στο τέλος δεν είσαι ευχαριστημένος" και πρόσθεσε "πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο στη συνέχεια". Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λαδάκη:
"Όταν τρως γκολ στο τέλος δεν είσαι ευχαριστημένος. Παρά το δύσκολο καιρό που υπήρχε καταφέραμε να κρατήσουμε τον Πλατανιά μακριά απ' την περιοχή μας. Βγάλαμε επιθέσεις, σκοράραμε και μέχρι την αποβολή είχαμε τον έλεγχο. Ο Πλατανιάς ήθελε με τέσσερις επιθετικούς να μας διασπάσει και σε μια σέντρα το κατάφερε. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο γιατί σήμερα παλέψαμε αρκετά. Δεν διαχειριστήκαμε σωστά τα αποτελέσματα. Ο απολογισμός είναι θετικός και όλοι μας είχαν τελειωμένους πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Πρέπει να μείνουμε το ίδιο συγκεντρωμένοι και παθιασμένοι".

Από την πλευρά του ο Παπαγεωργίου τόνισε:
"Πήραμε έναν βαθμό αλλά μας αφήνει πικρή γεύση. Κάναμε ένα καλό ματς, ήμασταν συγκεντρωμένοι, νομίζω ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο η αποβολή. Πρέπει να συνεχίσουμε όμως. Νομίζω ότι μέχρι την αποβολή είχαμε τον έλεγχο, λογικό είναι να μας πιέσει ο Πλατανιάς. Πιστεύω ότι η αποβολή ήταν άδικη. Ο Πλατανιάς καιγόταν για τους βαθμούς και περιμέναμε πίεση. Δεν χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας αλλά ο Πλατανιάς έχει καλούς επιθετικούς και αυτό μας δυσκόλεψε. Πρέπει να συγκεντρωθούμε για το επόμενο ματς στην έδρα μας. Θέλω να έχω καλή παρουσία και μέσα από την ομάδα όλοι βγαίνουν κερδισμένοι".