Μίτσελ: Αν δεν σκοράρεις η εικόνα της ομάδας δείχνει προβληματική

Το 0-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ δεν είναι απόλυτα δίκαιο, καθώς ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και έπρεπε να κερδίσει, σύμφωνα με τον τεχνικό των ερυθρόλευκων Μίτσελ, που επεσήμανε πως όταν μία ομάδα δεν σκοράρει η εικόνας της στο γήπεδο φαίνεται προβληματικήΠαράλληλα ο Μίτσελ ανέφερε πως αυτό που έλειψε από την ομάδα του Πειραιά ήταν η ευστοχία, ενώ τόνισε πως είναι καλό για το ελληνικό πρωτάθλημα να υπάρχουν ανταγωνισμός και ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά όσα είπε ο Μίτσελ στην συνέντευξη Τύπου:
"Ήταν ένα καλό ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ, με το αποτέλεσμα να μην είναι απόλυτα δίκαιο. Είχαμε τι ευκαιρίες για ένα γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο ξεκίνημα του αγώνα είχαμε καλή ανάπτυξη, κυρίως από δεξιά, όμως αν δεν σκοράρεις, η εικόνα στο γήπεδο δείχνει προβληματική.
Στο τελείωμα των φάσεων δεν ήμασταν καλοί. Δεν έχει να κάνει με την αξία των αντιπάλων, αλλά με τη δική μας έλλειψη ευστοχίας. Δεν είναι ωραίο να μιλάμε άσχημα για την αξία των αντιπάλων, όπου υπάρχουν ποιοτικοί παίκτες όπως ο Κατσουράνης που είναι αρχηγός στην Εθνική Ελλάδας. Αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει ήταν ο Ολυμπιακός, καθώς οι αντίπαλοι μας είχαν ελάχιστες ευκαιρίες στο παιχνίδι.
Ο Αμπντούν ήταν καλός στο πρώτο μισάωρο και στη συνέχεια θέλαμε να τον φέρουμε πιο μέσα, ώστε να ανέβει από αριστερά ο Χολέμπας. Δεν ήταν θέμα η μετατόπιση του Αμπντούν πιο κεντρικά το ότι δεν σκοράραμε. Οι παίκτες μου είχαν διάθεση, αλλά είναι λογικό προς το τέλος του αγώνα να υπάρχει κούραση.
Βλέπω μια απογοήτευση από την πλευρά σας. Παίξαμε κόντρα στην ίσως μοναδική, καλή ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής και προσπαθήσαμε αρκετά. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλά οργανωμένος αμυντικά και εμείς δεν του επιτρέψαμε να μας απειλήσει καθόλου. Θέλω κάθε Κυριακή να κερδίζουμε, κι αν είναι δυνατόν με 6-0. Όμως αυτό θα σήμαινε πως δεν θα είχαμε ένα καλό πρωτάθλημα.
Είναι θετικός ο ανταγωνισμός και μακάρι να είχαμε κι άλλες ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και ο Αστέρας Τριπολης. Με όλο τον σεβασμό στον Αστέρα Τρίπολης, έλεγα στους παίκτες μου όλη την εβδομάδα πως θα πρέπει να έχουμε υψηλή συγκέντρωση καθώς ο ΠΑΟΚ είναι ενδεχομένως η ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε και στον τελικό του Κυπέλλου".