Μαντζουράκης: Η πτωτική πορεία της ομάδας οφείλεται στα απανωτά ταξίδια


Δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της Καλλονής στο παιχνίδι με τον Πιερικό ο Γιάννης Μαντζουράκης, ο οποίος απέδωσε την πτωτική πορεία της ομάδας του στα απανωτά ταξίδια που δημιουργούν συσσώρευση κόπωσης...Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Καλλονής:
"Δώσαμε σήμερα ένα παιχνίδι στην πατρίδα μας μετά από πολύ καιρό. Δεν θα μείνω στις φάσεις τις οποίες χάσαμε, αλλά θα μείνω στο γεγονός ότι δεχτήκαμε τόσο εύκολα δυο γκολ. Το παιχνίδι διαρκεί 90 λεπτά και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι καθ' όλη τη διάρκεια.

Έχουμε δει ότι δεν παίρνουμε πάντα αυτό που μας αξίζει βάση απόδοσης και ευκαιριών, εκτός από το σημερινό παιχνίδι, το ίδιο έγινε και με τον Λεβαδειακό από τον οποίο ηττηθήκαμε. Άλλη ήταν η εικόνα και άλλο ήταν το αποτέλεσμα. Πάντως ο Πιερικός άξιζε ένα αποτέλεσμα βάση απόδοσης, όχι βάσης ευκαιριών.

Η πτωτική πορεία της ομάδας οφείλεται σε πολλούς παράγοντες. Είναι τα απανωτά ταξίδια που δημιουργούν συσσώρευση κόπωσης. Είναι η ατυχία, όπως για παράδειγμα στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο οποίο έπρεπε να κερδίσουμε".