Μουζακίτης: Με νοοτροπία νικητή στην Τούμπα


Τη δική του ευκαιρία από τον Γιάννη Αναστασίου στο φιλικό με τον Βύζαντα πήρε ο Αλέξανδρος Μουζακίτης, ο οποίος τόνισε πως ήταν ένα καλό τεστ για τους παίκτες που δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους, ώστε να βρουν τον ρυθμό τους. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει και δείχνει χαρακτήρα, προσθέτοντας πως οι πράσινοι πρέπει να πάνε με νοοτροπία νικητή στην Τούμπα και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.Χαρακτηριστικά ο Μουζακίτης τόνισε μετά το φιλικό των Μεγάρων:
"Ήταν ένα κρίσιμο φιλικό για εμάς που δεν έχουμε παιχνίδια ώστε να βρούμε τον ρυθμό μας. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα γίνεται όλο και καλύτερη. Το έδειξε στο ματς με τον Αστέρα και θα πάει ακόμα καλύτερα. Αυτό που έχουμε αλλάξει είναι ότι δείχνουμε χαρακτήρα. Παλεύουμε τα παιχνίδια μέχρι το τέλος και παίρνουμε τις νίκες".

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να πάμε εκεί με νοοτροπία νικητή και να δείξουμε ότι είμαστε Παναθηναϊκός. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και ελπίζω όλα να πάνε καλά και να κερδίσουμε".