Πεδουλάκης: Καταιγιστικοί στην άμυνα, εξαιρετικό passing game

Ο Παναθηναϊκός ήταν καταιγιστικός στην άμυνα, είχε εξαιρετικό passing game και έφτασε εύκολα στο 2-0 επί του Πανιωνίου, όπως δήλωσε ο προπονητής των πρασίνων, Αργύρης Πεδουλάκης."Θα συμφωνήσω κι εγώ ότι ήταν ένα ματς παρόμοιο με το πρώτο. Ο Πανιώνιος μας παρέσυρε στο ρυθμό του κι έγινε ένα δυνατό παιχνίδι.

Ημασταν καταιγιστικοί όσον αφορά την άμυνα στη δεύτερη και την τρίτη περίοδο, αλλά δεν είχαμε τόσο καλό ρυθμό στην επίθεση.

Στην τρίτη περίοδο, είχαμε εξαιρετικό πάσινγκ γκέιμ, με καλούς παίκτες στην πεντάδα. Εμείς από την πλευρά μας, κάναμε μία συντήρηση και χρόνου και δυνάμεων.

Είμαστε ευχαριστημένοι, κάναμε λίγα λάθη, στο τέλος προσπάθησαν τα παιδιά να κάνουν κάποιες ατομικές προσπάθειες. Πρέπει να το βελτιώσουμε κι αυτό.

Είναι μία ανταγωνιστική ομάδα, έχει κάνει καλή χρονιά ο Πανιώνιος. Εμείς θα συνεχίσουμε", είπε αρχικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Για τον Στεφάν Λάσμε, ο οποίος αποχώρησε στο τρίτο δεκάλεπτο κουτσαίνοντας, σχολίασε: "Τον πόνεσε ο αχίλλειος και πλέον περιμένουμε ενημέρωση από το ιατρικό επιτελείο".

Από την πλευρά των παικτών, ο Τζέιμς Γκιστ σχολίασε: "Θέλαμε να μπούμε δυνατά, είχαμε αρκετές σκληρές παλεύουν για κάθε κατοχή.

Στο ημίχρονο συζητήσαμε για κάποια πράγματα, εστιάσαμε στο τι πρέπει να κάνουμε, ελέγξαμε το ρυθμό και πήραμε τη νίκη. Θα ήθελα να πω ότι ο Πανιώνιος είναι πολύ σκληρή ομάδα, μας κόντραρε στο πρώτο ημίχρονο".