Πικέ: Πιστεύω 100% στην ανατροπή

Ο Ζεραρ Πικέ μιήλσε στη συνέντευξη τύπου πριν το δεύτερο ημιτελικό με την Μπάγερν Μονάχου, τονίζοντας πως πιστεύει στην ανατροπή του 4-0 της "Αλιάνζ Αρένα".
Την Τετάρτη (01/05) οι Καταλανοί καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ που έφθασε η Μπάγερν στο Μόναχο και να πάρουν αυτοί το εισιτήριο για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πικέ στην συνέντευξη Τύπου την Τρίτη (30/04), εξέφρασε τη βεβαιότητα του πως η Μπαρτσελόνα μπορεί να κάνει την ανατροπή ενώ τόνισε πως κομβικό σημείο της ρεβάνς θα είναι το γρήγορο γκολ για τους μπλαουγκράνα.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Πικέ:

"Η ομάδα είναι καλά. Είμαστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση πώς μπορούμε να μείνουμε ζωντανοί στη διοργάνωση. Χρειάζεται να πετύχουμε γκολ και ένα τέρμα νωρίς θα μας βοηθήσει να φθάσουμε ως το τέλος της αποστολής μας. Αντιπροσωπεύουμε ένα μεγάλο κλαμπ, που έχει κερδίσει πολλά κι έχει μεγάλη ιστορία. Αντιπροσωπεύουμε την Μπαρτσελόνα και πρέπει να δείξουμε, τουλάχιστον, καλή εικόνα. Πιστεύουμε 100% πώς είμαστε ικανοί να γυρίσουμε την κατάσταση. Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα ψυχολογίας. Πιεζόμαστε από το 4-0, μα αισθανόμαστε ότι έχουμε τα αποθέματα για ανατροπή."