Προσπάθεια αφύπνισης στον ΠΑΟΚ

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ εκτός από το σκληρό μήνυμα που πήραν από τους οπαδούς της ομάδας που βρέθηκαν στη προπόνηση, άκουσαν και τους τρεις επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος να τους ζητούν να αφυπνιστούν ενόψει των πλέι οφΠριν την έναρξη της προπόνησης οι Τσιστιακόφ, Βρύζας και Γεωργιάδης μίλησαν στους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια, προσπαθώντας να τους αφυπνίσουν ώστε ο ΠΑΟΚ να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα πλέι οφ.
Αλλωστε εκεί θα κριθεί ο μεγαλύτερος στόχος της σεζόν, που δεν είναι άλλος από την έξοδο στα προκριματικά του Champions League.
Αρχικά ο στρατηγικός σύμβουλος και ο πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισαν: "Ο προπονητής είναι παρελθόν, το γνωρίζετε αυτό. Εχουμε μπροστά μας σημαντικά παιχνίδια στα οποία πρέπει να εσείς να δείξετε πως αντιδράτε για να πετύχουμε τον στόχο μας στο πρωτάθλημα".
Στη συνέχεια παρουσιάστηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος είπε με την σειρά του δύο λόγια στους παίκτες: "Εχουμε έναν μήνα μπροστά μας με πολύ κρίσιμα παιχνίδια, πρέπει να είστε όλοι συγκεντρωμένοι σε αυτά για να πετύχουμε τον στόχο της πρωτιάς στα πλέι οφ".
Είναι προφανές πως το βάρος πέφτει κυρίως στη ψυχολογική αφύπνιση των παικτών που οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν πως είναι το "κλειδί" για να έρθουν και πάλι καλά αποτελέσματα.