Σάντσες: Περήφανος για την ομάδα μου

Ο Απόλλωνας πήρε τον πρώτο του βαθμό με τον Λόρι Σάντσες στον πάγκο του με τον Αγγλο τεχνικό να δηλώνει περήφανος για την εικόνα της ομάδας του κόντρα στον Παναθηναϊκό, και προσθέτοντας πως αν παίζεις καλά θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Απόλλωνα στην συνέντευξη Τύπου:
«Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου σήμερα. Η απόδοση ήταν σαφώς καλύτερη σε σχέση από την προηγούμενη βδομάδα κι αυτό ζητάς σαν προπονητής. Αν έχεις καλή απόδοση θα έρθουν τα αποτελέσματα. Σήμερα είχαμε καλή απόδοση και ίσως μια άλλη μέρα με τέτοια απόδοση μπορεί να είχαμε νικήσει. Ελπίζω με τη σημερινή μας εμφάνιση να ξεπληρώσαμε τους οπαδούς μας για την παρουσία μας την περασμένη βδομάδα».
Για το πόσο θα βοηθήσει αυτό το αποτέλεσμα ψυχολογικά την «Ελαφρά Ταξιαρχία»: «Δεν μπορείς να κοιτάς το παρελθόν. Πρέπει να κοιτάς μπροστά. Έδειξαν ότι είναι ικανοί για να έχουν απόδοση τέτοιου επιπέδου. Σήμερα θεωρώ ότι αυτό είναι το κατώτερο επίπεδο που μπορούν. Αυτό θα χρησιμοποιήσουμε σαν βάση από εδώ και πέρα».