Σπανούλης, Λο και ψηλός

Η συνάντηση με τον Βασίλη Σπανούλη είναι ασφαλώς το νούμερο ένα θέμα στον Ολυμπιακό, αλλά παράλληλα τρέχουν κι άλλα θέματα. Οπως αυτό της ανανέωσης του συμβολαίο του Εϊσι Λο, αλλά και η απόκτηση ενός σέντερ που θα αντικαταστήσει τον Κάιλ Χάινς.Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει ζητήσει την παραμονή του Λο και σύντομα αναμένονται εξελίξεις. Ο παίκτης βέβαια ζητάει περισσότερα χρήματα, αλλά στον Ολυμπιακό αισιοδοξούν πως θα τον κρατήσουν.

Θέλουν να δουν, όμως και πως θα εξελιχθούν οι επαφές με τον Σπανούλη. Αν θα μείνει τελικά ο παίκτης στην ομάδα και με πόσα χρήματα. Στη συνέχεια, θα υπάρχει πιο σαφής εικόνα για το μπάτζετ και θα φανεί κατά πόσο θα μπορούσε να μεγαλώσει και το συμβόλαιο του Λο.

Οσο για τους ψηλούς, ο Ολυμπιακός είναι κοντά στον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ενώ εξετάζεται και η περίπτωση του αμερικανού σέντερ, Πολ Ντέιβις, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στην Κίμκι.

Με ύψος 2.11μ. ο Ντέιβις θεωρείται εξαιρετικός επιθετικός, αλλά με προβλήματα στην αμυντική του συμπεριφορά.

Φέτος ο 29χρονος άσος είχε 13,4 πόντους, 5,5 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ και 1 τάπα κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός τον έχει στα υπόψιν, αλλά ασφαλώς εξετάζει κι άλλες λύσεις.