Σφαιρόπουλος: Ηταν ματς Eurocup και είχαμε τα ψυχικά αποθέματα

Ο Πανιώνιος νίκησε στην παράταση τον ΠΑΟΚ (95-92), με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να στέκεται στα ψυχικά αποθέματα της ομάδας του και στην ποιότητα του αγώνα.
Όταν πια όλα είχαν τελειώσει στο κλειστό της Νέας Σμύρνης, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αισθάνθηκε την ανάγκη να συλληπηθεί τον Μιχάλη Τσαϊρέλη (για την απώλεια του πατέρα του), πριν προχωρήσει σε όσα είχαν γίνει στο παρκέ και τον τρόπο που ο Πανιώνιος νίκησε τον ΠΑΟΚ 95-92, στην παράταση.

Ο κόουτς των "κυανέρυθρων" είπε πως "ήταν υψηλού επιπέδου, αντάξιο των ονομάτων των δύο ομάδων. Ήταν ένα παιχνίδι Eurocup ή ένα παιχνίδι πλέι οφ. Είχαμε τον έλεγχο στην αρχή, είχαμε καλή κυκλοφορία, πήραμε διαφορά, αλλά αμυντικά δεν ήμασταν καλοί και ο ΠΑΟΚ που είναι φύση επιθετική ομάδα, που είναι πολύ καλά δουλεμένη από τον κόουτς, ώστε να δημιουργούνται καταστάσεις για ελεύθερα σουτ, είχε λύσεις επιθετικές.

Γνωρίζοντας αυτό τον τρόπο παιχνιδιού και έχοντας σχεδιάσει πως θα το πετύχουμε, οι 23 πόντοι που δεχθήκαμε στην πρώτη περίοδο ήταν πολλοί. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα με ποιότητα, κρατούσαμε όμως τον έλεγχο. Το παιχνίδι κρίθηκε στην παράταση, θα μπορούσε να κριθεί και ανάποδα. Είχαμε όμως και τα ψυχικά αποθέματα και την δύναμη να κρατήσουμε τη νίκη που την θέλαμε πολύ ώστε να συνεχίσουμε στα τρία παιχνίδια που μένουν για να κρατήσουμε την 3η θέση.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί έκαναν λάθη, αλλά ήταν πολύ απαιτητικό παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου για την προετοιμασία της ομάδας όλη την εβδομάδα. Συγχαρητήρια και στον κ. Μαρκόπουλο για την δουλειά που κάνει στον ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια".