Σφαιρόπουλος: Η διαφορά δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα μας

Ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός ούτε στο δεύτερο ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με τον προπονητή των κυανέρυθρων, Γιάννη Σφαιρόπουλο, να τονίζει ότι η διαφορά δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της ομάδας του, η οποία ήταν καλύτερη από το πρώτο ματς."Εγινε ένα παιχνίδι, όπως και το πρώτο. Ημασταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο ημίχρονο, όμως και πάλι στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, του δώσαμε την ευκαιρία να βάλει εύκολα καλάθια, άνοιξε η διαφορά και στη συνέχεια ήταν δύσκολο να ακολουθήσεις μία σοβαρή ομάδα εκτός έδρας.

Και ο Παναθηναϊκός και εμείς ήμασταν καλύτεροι από το πρώτο παιχνίδι και το πιστεύω αυτό, παρ' ότι η διαφορά είναι μεγάλη.

Η διαφορά μας ενοχλεί, δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα, μας δείχνουν τι εικόνα που θα πρέπει να έχουμε για να είμαστε καλύτερη ομάδα", είπε ο προπονητής του Πανιωνίου.

Από την πλευρά των παικτών, ο Γιάννης Αθανασούλας υπογράμμισε: "Ενώ ήμασταν περισσότερο ανταγωνιστικοί από το πρώτο ματς, δυστυχώς στο τρίτο δεκάλεπτο παρουσιάσαμε αμυντικά κενά, έβαλε τρίποντα, άνοιξε το σκορ και ήταν δύσκολο να παραμείνουμε στο παιχνίδι.

Εχουμε δύο ματς στη Νέα Σμύρνη, δεν είναι αυτή η εικόνα μας, δεν μας αξίζουν τα σκορ. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να πάρουμε αυτό που μας αξίζει".