Τι έγινε ρε παιδιά με την ευρεία νίκη σας;

Καλησπέρα σας. Το ματς στο Γ. Καραϊσκάκης έχει ολοκληρωθεί και κάπου στην Εθνική Οδό αφού έχω σταματήσει για έναν καφέ που θα με συνοδεύσει στο ταξίδι της επιστροφής γράφω την στήλη.
Ο ΠΑΟΚ πήρε ένα ξεκούραστο Χ και ανάγκασε τον Ολυμπιακό στην πρώτη του ισοπαλία (είχε χάσει από τον Ατρόμητο). Αυτό το αναφέρω ως στατιστικό στοιχείο και όχι για να αποδώσω τα εύσημα στον Δικέφαλο.
Λοιπόν για να θυμηθούμε κάποια πράγματα. Πριν την έναρξη του αγώνα ο κύριος Καραπαπάς, υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε γράψει στο twitter: "Την Κυριακή δίνουμε απαντήσεις".
Πριν την έναρξη της αναμέτρησης στο match programme του αγώνα διάβασα: "η ομάδα καλείται να φτάσει σε μια ευρεία νίκη για να αποδείξει ότι είναι πολύ πιο μπροστά από τους αντιπάλους της".
Διάβασα επίσης ότι ο Μαρινάκης πριν την έναρξη ζήτησε πολλά γκολ. Άσε τα τιτιβίσματα των Φουστέρ και Παπάζογλου στα μέσα της εβδομάδας.

Ξέρετε γιατί τα γράφω αυτά; Για να μην βγει κανείς μπούφος και πει ότι ο Ολυμπιακός ήταν αδιάφορος. Μην βγει κανείς και πει ότι ο Ολυμπιακός επειδή εξασφάλισε τον τίτλο δεν ενδιαφέρονταν για την νίκη. Είναι δυνατόν να έχουν γραμμένη την Θύρα 7 που τους ζητούσε νίκη με την ανακοίνωση που είχε βγάλει;
Εδώ έδιωξε τον Ζαρντίμ ο Μαρινάκης επειδή έπρεπε να ακούσει τους οργανωμένους... Στην τσίτα ήταν ΟΛΟΙ τους πριν το ματς και την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα κατέβασε ο Μίτσελ...

Άρα το ότι ο ΠΑΟΚ έφτασε σε ένα χαλαρό Χ σημαίνει ότι έπαιξε όπως έπρεπε στην άμυνα. Ειδικά μετά το πρώτο εικοσάλεπτο όπου σεβάστηκε υπερβολικά τον Ολυμπιακό. Κράτησε μπάλα, προσπάθησε να παίξει με αντεπιθέσεις και αν ο Καμαρά ήταν λίγο πιο ομαδικός ίσως και να είχε σκοράρει...

Ο Ολυμπιακός πρέπει να ευχαριστεί τον Σιδηρόπουλο. Πανέξυπνα τα σφυρίγματά του. Χάρισε κίτρινες σε Μανιάτη, Μανωλά και την έδειξε στον Σίλντεφελντ. Άσε που στο 90' ο αγχωμένος βοηθός σήκωσε το σημαιάκι του ενώ ο Καμαρά είχε φύγει κάτω από την σέντρα. Αλλά εντάξει δεν περίμενα κάτι άλλο και ο Σιδηρόπουλος δεν μπορούσε να κάνει και κάτι άλλο αφού ο ΠΑΟΚ έπαιξε έξυπνα και καθαρά μέσα και έξω από την περιοχή του....

Λοιπόν έχουμε και λέμε: στις 11 Μάη στο κατάμεστο ΟΑΚΑ θα υπάρχουν και οπαδοί του ΠΑΟΚ. θα υπάρχουν και επιστροφές ποδοσφαιριστών με κυριότερη του Λάζαρ. Εκεί θα δείτε έναν άλλο ΠΑΟΚ. Και όσοι φίλοι του Ολυμπιακού μου πείτε "γιατί θα περάσεις τον Αστέρα;" θα τους απαντήσω: "Ρωτήστε τον Μίτσελ. Κάτι ξέρει που είπε στους παίκτες του ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι ο αντίπαλος τους στο κύπελλο". Εκτός αν πρέπει να φαγωθεί και αυτός όπως και ο Ζαρντίμ. Προλαβαίνει ο πρόεδρος σας; Καληνύχτα σας!