Τσιώλης: Θέλουμε να φτάσουμε πιο μακριά σε σχέση με πέρυσι

Ο Αστέρας Τρίπολης θέλει να κάνει μία καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία σε σχέση με πέρυσι, όπως δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ομάδας, Σάκης Τσιώλης, ο οποίος παράλληλα τόνισε ότι οι αρκάδες θα χρειαστούν πειθαρχία και υπομονή κόντρα στην Ραπίντ Βιέννης.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσιώλη:
Για τους δημοσιογράφους από την Αυστρία: "Καλωσορίζω τους εκπροσώπους Τύπου της Ραπίντ.

Εχω εισπράξει τη φιλοξενία από τη Ραπίντ από την προηγούμενη εβδομάδα που πήγα στη Βιέννη και θέλω και οι ίδιοι να περάσουν καλά στην Αρκαδία".

Για τον αγώνα με τη Ραπίντ: "Είναι μια γιορτή για την Πελοπόννησο, την Αρκαδία και τον Αστέρα. Θέλουμε να φτάσουμε πιο μακριά σε σχέση με πέρυσι. Εχουμε να αντιμετωπίσουμε μια οργανωμένη ομάδα με πολλές εμπειρίες.

Το μειονέκτημα μας είναι ότι δεν έχουμε επίσημο ματς, αλλά ξεχειλίζει το πάθος και η θέληση. Ελπίζω να είμαστε εδώ και του χρόνου για συνέντευξη κι άλλου ευρωπαϊκού αγώνα.

Θα χρειαστούμε πειθαρχία και υπομονή. Η Ραπίντ έχει ποιότητα στην επιθετική γραμμή. Κλείνουμε ένα μήνα προετοιμασίας και ολοκληρώνουμε το πλάνο για το πως θα παίξουμε κόντρα στη Ραπίντ.

Τίποτα πιστεύω δεν θα κριθεί αύριο, όλα θα κριθούν στα δύο παιχνίδια και μέχρι το τελευταίο λεπτό στη Βιέννη. Αυτός είναι ο στόχος μας.

Εχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα με έναν πολύ καλό προπονητή. Το πλεονέκτημα σε σχέση με το συνάδελφο είναι ότι εγώ είδα τη Ραπίντ σε αγώνα πρωταθλήματος".

Για τις μεταγραφές: "Η ομάδα ενισχύθηκε με καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Θα χρειαστούμε χρόνο αγωνιστικό για να αυτοματοποιήσουμε την τακτική μας σε άμυνα και επίθεση".

Για τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα του Αστέρα: "Είναι μειονέκτημα το ότι ακόμη δεν έχουμε συνοχή. Αυτό θα το κερδίσουμε από τα παιχνίδια.

Η 11αδα θα αποτελείται κυρίως από παίκτες του περσινού κορμού. Οι υπόλοιποι που θα μπουν στο βασικό σχήμα είναι ποιοτικοί παίκτες και πιστεύω ότι θα προσαρμοστούν γρήγορα".

Για το γεγονός ότι καθυστέρησαν οι μεταγραφές: "Είδαμε πως ο ΠΑΟΚ πλήρωσε το γεγονός του ρυθμού. Η δομή είναι έτσι στην Ελλάδα που πάμε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια ανέτοιμοι.

Αυτό θα το πληρώσουμε ως χώρα και στο Champions League. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να προετοιμαστούμε στην προπόνηση.

Ο Στέφενς είπε ότι ο ΠΑΟΚ έχασε τη συνοχή. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί δεν θα έχουμε πρόβλημα".

Για την ενδεκάδα: "Εχω ακόμη δύο ερωτηματικά και θα τα αποφασίσουμε αύριο. Για τις εννιά θέσεις είμαστε έτοιμοι".

Για τον παίκτη που ξεχωρίζει από τη Ραπίντ: "Από τη Ραπίντ έχω ξεχωρίσει τον Χόφμαν, όπως και τους τρεις επιθετικούς".