Φιλική νίκη για ΠΑΟ

Νικητής στην διεθνή φιλική αναμέτρηση με την Μπουλ το βράδυ της Δευτέρας αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός που επικράτησε με 3-2 σετ των Γερμανών στον "Τάφο του Ινδού". Ενα δυνατό τεστ για το Τριφύλλι που μέτρησε δυνάμεις απέναντι σε μια ομάδα με υψηλούς στόχους στη Μπουντεσλίγκα. Αυτό ήταν και το πιο δυνατό φιλικό που έδωσε η ομάδα του Λάιου με τους πράσινους να ανταποκρίνονται σε μέγιστο βαθμό.

Τα σετ: 25-21, 20-25, 25-19, 18-25, 21-19

Παναθηναϊκός (Λάιος): Στιβαχτής 1, Μπέλος 9, Καριπίδης 14, Πενόλιο 16, Αμορόσο 14, Μαδούρας 6/ Κουρούπης (λ. 57-% υπ.- 38% αρ), Καπίρης 4, Μανιόπουλος 5, Πολυχρονιάδης

TV Μπούλ (Βόλοχιν): Γιουκάμι 8, Σζάρεκ 12, Λάγκζντινς 18, Γιουλμσεν 8, Βόγκελ 12, Κότσιαν 6, Ρίνγκσαϊς, (λ. 57-% υπ.- 43% αρ), Μόλναρ, Σάντερ 2.

Λάιος: Η ομάδα έχει αγωνιστικότητα
Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Λάιος τόνισε: "Μας ενδιέφερε να δώσουμε ένα δυνατό φιλικό. Σε αυτό το δίωρο κάναμε κάποια πράγματα που θέλαμε. Δείξαμε σταθερότητα και αυτό πρέπει να το διατηρήσουμε. Η ομάδα έχει αγωνιστικότητα. Είχαμε κάποια προβλήματα το προηγούμενο διάστημα αλλά η ομάδα κρατάει ένα στυλ παιχνιδιού. Τα παιδιά κάνουν τη δουλειά τους όχι μόνο αυτοί που είναι βασικοί αλλά και όσοι έρχονται από τον πάγκο ενώ πήγε πολύ καλά και ο Στιβαχτής".