Φιλική 4άρα στα Μέγαρα με... σούπερ Κουίνσι!

Με τον Αμπεϊντ να σκοράρει δις, τους Κουίνσι και Τοτσέ αρκετά ορεξάτους και με τους Μπαλμπόα και Κουσίδη να πετυχαίνουν από ένα τέρμα ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 4-1 σε φιλικό παιχνίδι του Βύζαντα στα Μέγαρα. Το ματς έγινε για όσους παίκτες δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Αστέρα, τους νεαρούς, αλλά και τους... κομμένους, οι οποίοι έδειξαν δραστήριοι και ιδιαίτερα ο Κουίνσι ικανοποιώντας τον Γιάννη Αναστασίου.Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε με 4-3-3 και τον Ταμπάκη κάτω από τα γκολπόστ, τους Αναστασόπουλο και ο Χουχούμη στα δύο άκρα της άμυνας, με τους Κουτρουμπή και Πίντο κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Την τριάδα των χαφ απαρτίζουν οι Δώνης, Ατζαγκούν και Γιαννιτσάνης. Τριπλέτα στην επίθεση οι Μουζακίτης δεξιά, Καρέλης αριστερά και Μπαλμπόα στην κορυφή.

Ο Μπαλμπόα στο 3ο λεπτό βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Λούκιτς. Στο 15' καλή στιγμή για τον Βύζαντα Μεγάρων. Ύστερα από λάθος συνεννόηση ανάμεσα σε Πίντο και Ταμπάκη, ο Μεϊντί το εκμεταλλεύεται, αλλά ο Χουχούμης διώχνει πάνω στη γραμμή σωτήρια την μπάλα!

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 40ό λεπτό. Ο Καρέλης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Αναστασόπουλο, ο οποίος γέμισε έξυπνα την μπάλα στον Μπαλμπόα, που την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 0-1. Δυο λεπτά αργότερα καλό σουτ του Ατζαγκούν έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος οι πράσινοι παρατάχθηκαν με διάταξη 3-4-3. Τερματοφύλακας ο Γκέκας, με τους Βελάσκες, Σπυρόπουλο και Μυρθιανό να αγωνίζονται στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστέρα. Ο Σταματάκης ήταν ο αμυντικός χαφ, ενώ μπροστά του οι Μαλντίν, Αμπεϊντ και Μπαϊράμι. Δεξιά ο Κουίνσι, αριστερά ο Κουσίδης και στην κορυφή ο  Τοτσέ.

Στο 57' ο Κουίνσι έκανε εντυπωσιακή κούρσα από δεξιά, έβγαλε τη σέντρα με τον Τοτσέ να παίρνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Στην επαναφορά ο Αμπεϊντ βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με ένα εξαιρετικό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίστασης στον τερματοφύλακα του Βύζαντα κάνοντας το 0-2.

Στο 63' ο Κουίνσι έκανε μία ακόμα καλή ενέργεια, βρηκε τον Τοτσέ στα αριστερά της επίθεσης, ο Ισπανός επιθετικός γύρισε την μπάλα και ο επερχόμενος Κουσίδης σκόραρε, γράφοντας το 0-3.

Στο 69' ο Αμπεϊντ με τον Τοτσέ παίζουν το "1-2" και ο πρώτος πλασάρει εύστοχα κάνοντας το 0-4 για τους πράσινους στα Μέγαρα.

Ο Βύζαντας πέτυχε το γκολ της τιμής στο 85', όταν ο Μιχαλόπουλος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και δεν αστόχησε απέναντι από τον Γκέκα, γράφοντας το τελικό 1-4.

Βύζαντας: Λούκιτς, Σταμόγιαννος, Μανδύλης, Γιάντριτς, Παπαευθυμίου, Μαζιώτης, Μπελέρι, Αργυρίου, Αρναρέλης, Μεϊντί, Τζάρκος.
Παναθηναϊκός: Ταμπάκης (46' Γκέκας), Αναστασόπουλος (46' Σπυρόπουλος), Χουχούμης (46' Μυρθιανός), Κουτρουμπής (46' Βελάσκες), Πίντο (46' Σταματάκης), Δώνης (46' Μαλντίν) , Γιαννιτσάνης (46' Αμπεΐντ), Ατζαγκούν (46' Μπαϊράμι), Μουζακίτης (46' Κουσίδης), Μπαλμπόα (46' Τοτσέ), Καρέλης (46' Κουίνσι).