Χατζηνικολάου: Η ομάδα είναι κουρασμένη, κάναμε δοκιμές

Ο Αρης παρουσιάστηκε πολύ κουρασμένος απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Χατζηνικολάου, ο οποίος αναφέρθηκε παράλληλα στις δοκιμές που έκανε, αλλά και στα μεταγραφικά θέματα των κίτρινων."Κατά διαστήματα προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Από πλευράς τακτικής αναλώσαμε μέρος του παιχνιδιού σε μακρινές μπαλιές.

Ηθελα περισσότερο τρέξιμο αλλά οι παίκτες είναι δικαιολογημένοι στην παρούσα φάση γιατί δεν έχουν φρεσκάδα. Η ομάδα είναι πολύ κουρασμένη", είπε αρχικά ο προπονητής του Αρη.

Για τις δοκιμές που έκανε: "Υπάρχουν παίκτες που τα χαρακτηριστικά τους τούς επιτρέπουν να παίζουν σε δυο-τρεις θέσεις. Μέσα από τα φιλικά τους αλλάζουμε θέσεις και βλέπουμε που μπορούν να προσφέρουν. Στο πλαίσιο αυτό γίνονται οι δοκιμές".

Για τον Βελλίδη: "Μπέρδεψε τους πάγκους ο Βελλίδης στη φάση που έγινε αλλαγή. Δεν έγινε τίποτα".

Σε ερώτηση για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις απάντησε: "Ψάχνουμε να βρούμε αυτό που θέλουμε, κυρίως δεξί μπακ αν βρούμε κάτι".

Σχετικά με την περίπτωση του Σαρρή: "Εγιναν συζητήσεις με τον Σαρρή, το θέμα δεν προχώρησε. Δεν ξέρω σε ποια φάση βρίσκεται η επικοινωνία".