January 2014

Διαμαντίδης: Να συνεχίσουμε τη προσπάθεια για βελτίωση

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ, με τον αρχηγό του, Δημήτρη Διαμαντίδη, να τονίζει ότι οι πράσινοι έχασαν στις λεπτομέρειες και να επισημαίνει ότι το Τριφύλλι πρέπει να συνεχίσει την προσπάθεια για βελτίωση."Ξεκινήσαμε χωρίς να έχουμε καλό ρυθμό. Δεν παίξαμε καλή άμυνα με αποτέλεσμα να ξεφύγει ο αντίπαλος στην πρώτη περίοδο και στο τέλος του ημιχρόνου. Στην συνέχεια βελτιώσαμε την άμυνά μας.

Ανακοίνωσε Μπερμπάτοφ η Μονακό

O Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ είναι και επίσημα παίκτης της Μονακό μέχρι το καλοκαίρι με τη μορφή του δανεισμού από τη Φούλαμ."Είμαι και χαρούμενος και αγχωμένος. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις με τη νέα μου ομάδα και να αρχίσει το νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου", ήταν τα πρώτα λόγια του Βούλγαρου επιθετικού που παρουσιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής από τους Μονεγάσκους.

Παπανικολάου: Είμαι Έλληνας και θέλω να περάσουν και οι δύο

Με την ευχή να προκριθούν και οι δύο ελληνικές ομάδες, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας, αποχώρησε ο Κώστας Παπανικολάου το ΟΑΚΑ..."Ηταν μια μεγάλη νίκη σε μια δύσκολη έδρα. Τα καταφέραμε παίζοντας με συγκέντρωση και στα 40 λεπτά και αυτό είναι κάτι που έχουμε πει με τον προπονητή μας. Φαβορί δεν υπάρχουν, γιατί υπάρχει μεγάλος δρόμος στο Top16. Παρά το 5-0, εμείς δεν πρέπει να μείνουμε εκεί και να δούμε τη συνέχεια.

Συνελήφθη ο οπαδός που πέταξε την κροτίδα στο Παλατάκι

Μετά από έρευνα της Αστυνομίας βρέθηκε και συνελήφθη ο οπαδός που έριξε την κροτίδα στο ντέρμπι του μπάσκετ μεταξύ ΠΑΟΚ – Άρη στο κλειστό γήπεδο της Πυλαίας.Το δελτίο τύπου της Αστυνομίας αναφέρει πως "από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της παραπάνω Υπηρεσίας, βραδινές ώρες της 25-01-2014, κατά τη διεξαγωγή αγώνα καλαθοσφαίρισης σε κλειστό γήπεδο της Πυλαίας, για το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, ο 25χρονος έρριψε εντός αγωνιστικού χώρου μεγάλης ισχύος κροτίδα, η οποία εξερράγη χωρίς να προκληθεί τραυματι

Πεδουλάκης: Βιαστήκαμε να κερδίσουμε...

Στην έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στις κρίσιμες στιγμές που ο Παναθηναϊκός πλησίαζε τη Μπαρτσελόνα, στάθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά το τέλος του αγώνα."Δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση στο πρώτο ημίχρονο. Δεχθήκαμε 44 πόντους. Ο Χουέρτας μας έκανε μεγάλη ζημιά και από εκεί ξεκινούσαν τα περισσότερα. Με το rotation μείναμε πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε την τακτική μας στην άμυνα. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε τον Χουέρτας εκτός αγώνα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και έπρεπε να κερδίσουμε εύκολα καλάθια, μέσα από την άμυνα.

Διπλό στο Βελιγράδι η Λοκομοτίβ Κουμπάν, 87-81 την Παρτιζάν

Την τρίτη νίκη της στον 6ο όμιλο του Top 16 πέτυχε η Λοκομοτίβ Κουμπάν, που επικράτησε με 87-81 της Παρτιζάν στο Βελιγράδι, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης της Euroleague. 1-4 για την σερβική ομάδα.Σίμον (18 π.), Λιχοντέι (15 π.), Γιασάιτις (10 π.), Καλνιέτις (10 π.) και Μπράουν (10 π.) οι καλύτεροι για την ομάδα του Πασούτιν.

Κίνσεϊ (32 π.), Μπογκντάνοβιτς (16 π.) και Λοβέρν (10 π.) διακρίθηκαν από το συγκρότημα του Βουγιόσεβιτς.

Τα δεκάλεπτα: 18-20, 20-23, 22-20, 21-24.

Ματσιούλις: Χάσαμε λόγω της άμυνας στο πρώτο ημίχρονο

Στην κακή αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο, όπου δέχθηκε τους 44 από τους 63 πόντους, στάθηκε ο Γιόνας Ματσιούλις."Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα μπορούν να κάνουν πολλές διαφορετικές επιθέσεις. Είναι συγκεντρωμένοι και παρότι δεν είχαν σε καλή μέρα το Ναβάρο, έφτασαν στη νίκη.

Θα έλεγα ότι το κλειδί της ήττας ήταν η άμυνα του πρώτου ημιχρόνου, που δεχθήκαμε 44 πόντους και όχι αυτή του 2ου, που δεχθήκαμε 19. Επρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό. Ισως το παιχνίδι να ήταν διαφορετικό.

Διπλό στην Βιτόρια η Αναντολού Εφές, 72-66 την Λαμποράλ Κούτσα

Την δεύτερη νίκη της στον 5ο όμιλο του Top 16 πέτυχε η Αναντολού Εφές, που επικράτησε με 72-66 της Λαμποράλ Κούτσα στην Βιτόρια, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης της Euroleague. 1-4 για την ισπανική ομάδα.Βασιλειάδης (15 π.), Μπιέλιτσα (15 π.), Γκόρντον (12 π.) και Πλάνινιτς (12 π.) οι καλύτεροι για την ομάδα του Αγγέλου.

Πλάις (14 π.), Ερτέλ (13 π.)και Χάμιλτον (10 π.) διακρίθηκαν από το συγκρότημα του Σκαριόλο.

Pages