January 2016

Στα προημιτελικά Μπεσίκτας και Γαλατάσαράι

Μετά την Φενέρμπαχτσε στα προημιτελικά του τουρκικού κυπέλλου προκρίθηκαν οι Μπεσίκτας και Γαλατάσαράι, νικώντας τις Μπούτζασπορ και Γκαζιάντεπσπορ, αντίστοιχα (videos)

Παπαδόπουλος: "Συμφωνήσαμε με Καραγκούνη"

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, παραδέχτηκε ότι αποκτήθηκε ο Βασίλης Καραγκούνης, ενώ εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία του αγώνα με την Ξάνθη.

Φεύγει από την Τσέλσι ο Τέρι

Ο αρχηγός της Τσέλσι, Τζον Τέρι, θα αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν από τους "μπλε", τη φανέλα των οποίων φορά από την ηλικία των 14 ετών. Ξεκαθάρισε ότι δεν αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Λουτσέσκου: "Παίζουμε καλά, είμαστε σε καλή φόρμα"

Η Ξάνθη νίκησε 2-0 τον Ηρακλή και ο προπονητής της, Ραζβάν Λουτσέσκου, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον τρόπο παιχνιδιού των ακριτών.

Παράσχος: "Αδικήσαμε τους εαυτούς μας"

Ο έμπειρος τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό μίλησε για "αυτοκτονία" της ομάδας του και "δώρα" των παικτών του στον Παναθηναϊκό.

Στραματσόνι: "Έχουμε ακόμα 24 ώρες για τις μεταγραφές"

Ο Αντρέα Στραματσόνι ρωτήθηκε για τις πολλές μεταγραφές που έκανε ο Παναθηναϊκός και απάντησε με νόημα ότι μένουν 24ώρες ακόμα και θα ήθελε να τοποθετηθεί συνολικά μετά το πέρας τους.

Παίρνει Μοντέιρο ο Ηρακλής

Ο 27χρονος Πορτογάλος μέσος της ΑΕΚ Λάρνακας, Ζόρζε Μοντέιρο, θα είναι το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή στην εκπνοή της περιόδου. Από την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα υπογράφει.

Σκόρερ για 4η σερί αγωνιστική ο Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου σκόραρε για 4η σερί αγωνιστική στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Μπενφίκα με την Μορεϊρένσε (videos)

Pages