February 2016

Το "κλειδί" της νίκης του Λεβαδειακού στη Νέα Σμύρνη

Η κόκκινη του Ανσαριφάρντ, ο περιορισμός του Μπακασέτα από τον Στάθη, ο "καυτός" Γιακουμάκης και η επιθετική "κυανέρυθρη" δυστοκία που οδήγησαν τον Λεβαδειακό στο "διπλό" στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο.

Δεν βρίσκεται υπό κρίση ο Σίλβα

Κανένα θέμα με τον Μάρκο Σίλβα δεν υπάρχει στον Ολυμπιακό, ούτε ο Πορτογάλος θα περάσει κάποιου είδους τεστ στα παιχνίδια που ακολουθούν. Ευχαριστημένες από την συνεργασία τους οι δύο πλευρές.

Νικήτρια στο ντέρμπι κορυφής η Φενέρ

Η Φενέρμπαχτσε επιβλήθηκε 2-0 της Μπεσίκτας στο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης και σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας, αφήνοντας δύο πόντους πίσω την αντίπαλό της (videos).

Και ο Μητρόπουλος στην Ακρόπολις

Ένας ακόμα Έλληνας ποδοσφαιριστής που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σουηδία, στην Ακρόπολις. Η αναφορά στον Παύλο Μητρόπουλο, ο οποίος την Τρίτη (1/3) πετάει για Σουηδία, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Τρίποντο με Λε Ταλέκ ο Ατρόμητος, 1-0 τον Ηρακλή

Ένα τέρμα του Λε Ταλέκ από το 25ο λεπτό έμεινε αναπάντητο από τον Ηρακλή και ο Ατρόμητος πήρε στο Περιστέρι μια νίκη ψυχολογίας πριν τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Έλληνες για όλες τις δουλειές!

Σκόραραν ξανά οι Γκέκας (2) και Καρέλης, δημιούργησαν τέρματα οι Φετφατζίδης και Δώνης, δεν δέχτηκαν γκολ οι Κωνσταντόπουλος, Καρνέζης και Λάμπρου, έκανε ντεμπούτο ο Πλιάτσικας (videos)

Πρόστιμο στον Κουλιμπαλί από τον Πλατανιά

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί καθυστέρησε να επιστρέψει στα Χανιά και θα τιμηρωθεί με πρόστιμο από τη διοίκηση του Πλατανιά. Δυσαρέσκεια στην ομάδα της Κρήτης για τη διαιτησία του Ευαγγέλου στον αγώνα με την Καλλονή.

"Συγνώμη" από Κριστιάνο στους συμπαίκτες του

Δύο ημέρες μετά τις καυστικές δηλώσεις του στο περιθώριο του Ρεάλ-Ατλέτικο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε εξηγήσεις στους συμπαίκτες του στην προπόνηση των "μερένγκες".

Κοντονής: "Δεν ιδρώνει το αυτί μας από Παναθηναϊκούς και Ολυμπιακούς"

Απόλυτος στις απόψεις του για τα θέματα της βίας και της ανομίας εμφανίζεται ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής σε συνέντευξη που παραχώρησε στην “huffingtonpost.gr”, η οποία θα δημοσιευτεί προσεχώς.

Όταν η εθνική μαγείρισσα της Αγγλίας ξεσήκωσε την εξέδρα

Είναι αυτή που έβαλε τις εκπομπές μαγειρικής στη ζωή μας, το 1972. Αφιέρωσε τη ζωή της στη δουλειά της, την πίστη της και τη Norwich City FC, της οποίας έγινε αφεντικό το 1996. Έκτοτε έχει γίνει ουκ ολίγες φορές viral. Το 2005, οπότε άρπαξε το μικρόφωνο σε ημίχρονο αγώνα και προκάλεσε τους οπαδούς, με φράση που... μπήκε σε λεξικά ως δική της.

Pages