August 2016

Στην Κάλιαρι ο Ταχτσίδης

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου ο Παναγιώτης Ταχτσίδης άλλαξε και πάλι ομάδα, καθώς η Κάλιαρι τον απέκτησε με την μορφή δανεισμού από την Τορίνο

"Καρφώνει" ΕΠΟ σε FIFA, UEFA και πάει στον Κοντονή

Επιστολή της Super League για το μπάχαλο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Συνάντηση την Πέμπτη (1/9) με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

Επίθεση Προύντζου σε Κοντονή και Τσίπρα

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας και μέλος του Δ.Σ της ΕΠΟ, Νίκος Προύντζος, επιτέθηκε στον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή και στον Αλέξη Τσίπρα. Αναλυτικά όσα είπε (VIDEO)

Μαρίν: "Διαθέτουμε ποιότητα..."

Ο Μάρκο Μαρίν μίλησε για το ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού, σχολίασε την προσθήκη του Όσκαρ Καρντόσο και εμφανίστηκε σίγουρος πως η ομάδα του θα είναι έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι μεταγραφικές κινήσεις στη Super League

Την Τετάρτη (31/8, 20.00) έληξε η μεταγραφική περίοδος και το Sport24.gr καταγράφει τις κινήσεις που έγιναν από τις ομάδες της Super League. Ο πίνακας με το πάρε - δώσε όλων των ομάδων.

Σκίμπε: "Θα τα δώσουμε όλα για να πάμε στη Ρωσία"

Ο Μίχαελ Σκίμπε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Ολλανδία, αναφέρθηκε στην δουλειά που έχει γίνει αυτούς τους οκτώ μήνες, στο ρόστερ του και εξέφρασε την πίστη του για πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας (VIDEO).

Ντιέγκο Λόπεθ, ο αντίπαλος του Ρομπέρτο

Το έργο του Ρομπέρτο για να κερδίσει την θέση του βασικού τερματοφύλακα στην Εσπανιόλ δεν θα είναι εύκολο, καθώς η ομάδα της Βαρκελώνης απέκτησε τον Ντιέγκο Λόπεθ από τη Μίλαν

Ανακοινώθηκε ο Βιάνα στον Ολυμπιακό

Ο Μπρούνο Βιάνα είναι και τυπικά παίκτης του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με τον 21 ετών Βραζιλιάνο αμυντικό, που προέρχεται από την Κρουζέιρο.

Pages