February 2017

Εκτός 4άδας στο 93' η Σοθιεδάδ

Η Σοθιεδάδ ήταν... αγκαλιά με τη νίκη που θα την ανέβασε στην 4η θέση της βαθμολογίας, αλλά στο 93' με γκολ του Σέρχιο Λεόν η Έιμπαρ ισοφάρισε 2-2 στο Σαν Σεμπαστιάν (video)

Εμμένει στην ποινική ρήτρα των 99.000 ευρώ για Κουλιμπαλί ο Πλατανιάς

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξόφλησε την οφειλή των 63.000 ευρώ στον Πλατανιά για τον Ουσμάν Κουλιμπαλί, αλλά οι Χανιώτες εμμένουν στην ποινική ρήτρα των 99.000 ευρώ που αντιστοιχεί στο "τριφύλλι" για την καθυστέρηση καταβολής των δόσεων.

Χορευτής ο Ρομπέρτο Μαντσίνι!

O Ρομπέρτο Μαντσίνι πήρε μέρος στο ιταλικό "Dancing with the Stars" και έδειξε τις χορευτικές του ικανότητες. Απολαύστε τον Ιταλό τεχνικό να χορεύει τάνγκο με την ντάμα του (VIDEO, PHOTOS).

Κωστένογλου: "Να τα δίνετε όλα"

Η σημερινή ημέρα στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου χαρακτηρίστηκε από την πρώτη προπόνηση του Νίκου Κωστένογλου ως προπονητής της ομάδας του Άρη και της πρώτης ομιλίας του.

Αναβλήθηκε το ματς της Ντόρτμουντ

Ο διεθνής διαιτητής, Φέλιξ Μπριχ, αποφάσισε την αναβολή της αναμέτρησης, Σπόρτφροϊντε Λότε - Ντόρτμουντ, λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου (photos)

Σε φουλ ρυθμούς ο Σουμπίνιο στον Λεβαδειακό

Ο Σουμπίνιο γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς την Τρίτη (28/2) και όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιάννη Χριστόπουλου για το ματς του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό. Παίζει και ο Ναμάσκο όχι όμως και οι Μουλόπουλος, Καραμπουέ.

Σε συζητήσεις με τον Χόντσον η Λέστερ

Η Daily Mail αποκάλυψε πως η διοίκηση της Λέστερ συναντήθηκε με τον Ρόι Χόντσον την περασμένη Παρασκευή, έτσι ώστε να αντικαταστήσει τον Κλάουντιο Ρανιέρι. Δεν θα είναι άμεσες οι εξελίξεις

Pages