April 2019

Τότεναμ - Άγιαξ 0-1: Φουλ για τελικό τα "μωρά" του Αίαντα

Ο Άγιαξ νίκησε 1-0 την Τότεναμ με τον Φαν ντε Μπέεκ (15') στον ημιτελικό του Λονδίνου κι έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα για να επιστρέψει στον τελικό του Champions League μετά από 23 χρόνια! Δοκάρι ο Νέρες για τον Άιαντα, την επόμενη Τετάρτη (8/5, 22:00) η ρεβάνς.

Τότεναμ - Άγιαξ: Δοκάρι για τον "Αίαντα" με τον Νέρες

Τεράστια ευκαιρία για να κάνει το 2-0 έχασε ο Άγιαξ στο 78' καθώς το πλασέ του Νέρες μετά την όμορφη επίθεση του "Αίαντα" σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Λορίς. (VIDEO)

Η Γουέστ Χαμ επανέρχεται για Κούτρη

Η Γουέστ Χαμ επανέρχεται για τον 23χρονο διεθνή αριστερό μπακ του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Κούτρη, σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ. Το θετικό report των Πελεγκρίνι-Ουσίγιος και το εκτιμώμενο κόστος ενδεχόμενου deal.

ΠΑΟΚ: Αναχωρεί για Πορτογαλία ο Βιεϊρίνια

Ο Βιεϊρίνια αναχωρεί την Τετάρτη για την Πορτογαλία για προεγχειρητική προετοιμασία πριν την επέμβαση στο αριστερό του γόνατο την ερχόμενη Δευτέρα.

Τότεναμ - Άγιαξ: Τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε ο Βερτόνχεν

Οι Βερτόνχεν και Αλντερβαϊρελντ της Τότεναμ συγκρούστηκαν στον αέρα στο 30' της αναμέτρησης με τον Άγιαξ με τον πρώτο να πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος και τελικά να μην μπορεί να συνεχίσει στο ματς. (VIDEO)

Παναθηναϊκός: Οι υπ' ατμόν παίκτες και τα σχέδιά τους

Δεν υπάρχουν μόνο αυτοί οι οποίοι θα έρθουν στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, αλλά εκείνοι οι οποίοι πιθανώς θα αναχωρήσουν από το "Γεώργιος Καλαφάτης". Το Sport24.gr εξηγεί τι ισχύει με τους παίκτες που περιμένουν τις αποφάσεις των Νταμπίζα - Δώνη και καταγράφει τις προθέσεις τους.

Τότεναμ - Άγιαξ: Ο 19χρονος Ντε Λιχτ νεότερος αρχηγός σε ημιτελικό Champions League

Ο αμυντικός του Άγιαξ, Ματάις ντε Λιχτ, έγινε κόντρα στην Τότεναμ σε ηλικία 19 ετών και 261 ημερών ο νεότερος ηλικιακά αρχηγός σε ημιτελικό Champions League.

Παναθηναϊκός: Ανέβασε και τον Βαγιαννίδη από την Κ19 ο Δώνης

Οι πολλές απουσίες που αντιμετωπίζει ο Γιώργος Δώνης ανάγκασαν τον Έλληνα τεχνικό να καλέσει στην προπόνηση της πρώτης ομάδας τον Βαγιαννίδη.

Τότεναμ - Άγιαξ: Με Φαν ντε Μπέεκ το 0-1

Ο 22χρονος Ολλανδός μεσοεπιθετικός, Ντόνι φαν ντε Μπέεκ, άνοιξε το σκορ (0-1) για τον Άγιαξ μόλις ένα τέταρτο μετά από την έναρξη του εκτός έδρας ημιτελικού Champions League με την Τότεναμ. (VIDEO)

Μονπελιέ - Παρί 3-2: Νέα ήττα με ανατροπή

Η Παρί Σεν-Ζερμέν προηγήθηκε δύο φορές στο Μοσόν, αλλά τελικά δέχθηκε ξανά ανατροπή και γνώρισε εκτός έδρας ήττα (3-2) από τη Μονπελιέ σε αναμέτρηση για την 34η αγωνιστική της Ligue 1.

Pages