May 2019

Τότεναμ - Λίβερπουλ: Ο Ντελ Πιέρο ένωσε "Σπερς" και "Ρεντς"

Η Μαδρίτη που έχει "βαφτεί" κόκκινη, η απόβαση 100.000 Άγγλων με μότο "I buy tickets" και ο άνθρωπος που ένωσε λαμβάνοντας τρομερή υποδοχή τους οπαδούς της Τότεναμ και της Λίβερπουλ. Το Sport24.gr στον τελικό του Champions League (VIDEO).

ΑΕΚ: O νέος Πόνσε και το standing ovation του Ρονάλντο

Οι Ιταλοί δημιούργησαν θέμα Βέρντε στην ΑΕΚ και το Sport24.gr αποκαλύπτει πως είχε προταθεί μαζί με τον Πόνσε στον Λυμπερόπουλο. Τι είπε αποκλειστικά ο ατζέντης του και γιατί δεν μένει στην Βαγιαδολίδ (VIDEO).

"Τέλεια επιλογή για τον Μπεργκ ο Ολυμπιακός"!

Το Sport24.gr έκανε 5 ερωτήσεις στον γνωστό Σουηδό δημοσιογράφο Ντανιέλ Κριστόφερσον για το μέλλον του Μάρκους Μπεργκ και το πότε θα αποφασίσει, με τις απαντήσεις του να τον στέλνουν...Πειραιά

Futsal ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Πρωταθλήτρια στα πέναλτι η "Ένωση"

Η ΑΕΚ στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος του φετινού πρωταθλήματος Stoiximan.gr Futsal Super League επικρατώντας στο πέμπτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με 3-2 στη διαδικασία των πέναλτι.

Ποτσετίνο: "Υπέροχος και άτυχος ο Κλοπ"

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αποθέωσε τον Γιούργκεν Κλοπ κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού του Champions League μεταξύ των Λίβερπουλ - Τότεναμ.

Δώνης: "Πιστεύω ότι η Λίβερπουλ θα πάει το Champions League"

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, μίλησε στην κάμερα του ΟΠΑΠ αναφορικά με τον τελικό του Champions League του Σαββάτου και εκτίμησε πως η Λίβερπουλ θα κερδίσει με 2-1 την Τότεναμ. (VIDEO)

Καραγκούνης: "Να έχετε ψώνιο με το ποδόσφαιρο"

Ο Γιώργος Καραγκούνης βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και μίλησε στους παίκτες της ακαδημίας του Παναθηναϊκού συμβουλεύοντας τους

Γιούργκεν Κλοπ: "Δεν είμαι loser"

Ο Γιούργκεν Κλοπ απάντησε στη συνέντευξη Τύπου του τελικού του Champions League για το αν νιώθει άτυχος που δεν κερδίζει τελικούς. Ο Γερμανός αρνήθηκε τον χαρακτηρισμό "loser" σε σχετική ερώτηση που του έγινε.

Ο Αζάρ ποζάρει με φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Εντέν Αζάρ κάνει διακοπές στην Μαρμπέγια στην Ισπανία και η Daily Mirror αποκάλυψε φωτογραφία του Βέλγου με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης ανά χείρας.

Το πρώτο μήνυμα του Παπασταθόπουλου μετά την ήττα από την Τσέλσι

Μέσω social media τοποθετήθηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος για την ήττα της Άρσεναλ με 4-1 από την Τσέλσι στο Europa League. Διαβάστε τι έγραψε ο διεθνής στόπερ για τους "Κανονιέρηδες".

Pages